بازدید 23237

استخراج بیت کوین‌های چند ده هزار دلاری، چراغ‌ها را خاموش کرد؟ / رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین: گروهی تلاش می‌کنند انگشت اتهام را به سمت چین بگیرند!

ارزش بیت کوین در این روز‌ها افسار گسیخته است و هر روز رکورد جدیدی را ثبت می‌کند. در حالی که تا چند وقت پیش ارزش این رمز ارز ۸ هزار دلار بود، همین چند روز پیش، ارزش آن به بیش از ۴۰ هزار دلار هم رسید. گویا این افزایش ارزش شدید بیت کوین، با خاموشی‌های اخیر و قطعی برق در ارتباط است!
کد خبر: ۱۰۲۷۷۵۲
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۷ 13 January 2021

مقصر خاموشی ها اخیر استخراج بیت کوین است؟

این روز‌ها شاهد خاموشی‌ها گسترده هستیم و همین موجب شده است تا بسیاری از مردم به وضع موجود معترض باشند. برخی از مسئولین مردم را دعوت می‌کنند تا برق کمتری برای جلوگیری از خاموشی‌های بیشتر، مصرف کنند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق کشور طی مصاحبه‌ روز گذشته ۲۳ دی ۹۹ گفت: اگر مردم تنها ۱۰ درصد در مصرف برق و گاز صرفه جویی داشته باشند، دیگر شاهد خاموشی نخواهیم بود و خط قرمز صنعت برق عدم اعمال خاموشی برنامه ریزی شده به بخش خانگی و بیمارستان‌هاست.

نکته اینجاست که بسیاری با دلایلی که دارند، عنوان می‌کنند که نباید این مساله خاموشی‌ها به مصرف برق مردم مربوط باشد. در مقایسه با سال‌های گذشته، باید میزان مصرف برق کاهش یافته باشد، چون بسیاری از دانشگاه ها، مدارس و ... به دلیل شیوع ویروس کرونا و شرایط قرنطینه تعطیلند و ساعات کاری ادارات و بانک‌ها هم کاهش یافته است؛ بنابراین با همین استدلال گفته می‌شود که نباید این خاموشی‌ها به افزایش مصرف برق مربوط باشد.

برخی دلیل این خاموشی‌ها را در روند صعودی افزایش ارزش بیت کوین می‌دانند. مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه مصرف غیرمجاز برق توسط استخراج‌کنندگان ارز‌های مجازی از عوامل افزایش مصرف برق در کشور است، گفت: بیش از ۳۰۰ مگاوات برق غیر مجاز توسط استخراج کنندگان ارز‌های مجازی مصرف می‌شود. وی گفت: بالا رفتن نرخ بیت کوین، که یک زمان هشت هزار دلار بود و اکنون به بیش از ۳۰ هزار دلار رسیده، سبب افزایش تعداد استخراج کنندگان شده است.

گفتنی است، بیت کوین در چند وقت اخیر، روند رو به رشدی را تجربه کرده است و در روز گذشته بعد از یک کاهش شدید، دوباره افزایش ۹.۵ درصدی داشت و به ۳۴ هزار و ۶۸۳ دلار رسید! ناگفته نماند که در یک هفته گذشته، ارزش این رمز ارز از ۴۰ هزار دلار هم عبور کرده بود.

خاموشی‌ها چه ارتباطی می‌تواند با ارزش بیت کوین داشته باشد؟

قطعا رشد شدید ارزش بیت کوین، انگیزه برای تولید این رمز ارز را افزایش می‌دهد؛ اما نحوه تولید این رمز ارز‌ها چگونه است و چه ارتباطی به خاموشی‌ها دارد؟

ماینینگ یا استخراج ارز دیجیتالی، یکی از بهترین راه‌ها برای کسب درآمد از طریق ارز‌های دیجیتالی است. فارم ماینینگ یا مزرعه استخراج فضا یا سوله‌ای است که به دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال (اسیک ماینر) اختصاص یافته است. یک فارم ماینینگ یا مزرعه استخراج می‌تواند از تعدادی محدود تا چند هزار اسیک ماینر و منبع تغذیه همراهشان که در ساختاری قفسه مانند مرتب شده اند تشکیل شود.

مقصر خاموشی ها اخیر استخراج بیت کوین است؟

طبق محاسبات، هر دستگاه استخراج ارز دیجیتال (اسیک ماینر) در ثانیه ۱۵۰۰ کیلووات برق مصرف می‌کند، این در حالی است که یک مایکرویو معمولی در همین مدت، تنها ۹۰۰ کیلووات مصرف می‌کند؛ بنابراین این دستگاه‌ها مصرف برق بالایی دارند.

با توجه به اینکه به برق در ایران یارانه پرداخت می‌شود و هزینه آن در ایران پایین است، عده‌ای در حال سوءاستفاده از برق صنعتی و کشاورزی می‌باشند. این نوع برق به مراتب ارزان‌تر از برق خانگی است و به همین منظور، بسیاری از کسانی که در کار استخراج ارز دیجیتالی هستند، سعی می‌کنند سوله‌هایی که مجهز به برق صنعتی یا کشاورزی هستند، برای استخراج اجاره یا خریداری کنند.

داستان مزارع استخراج ارز دیجیتالی از آنجا جالب می‌شود که عده‌ای می‌گویند، چینی‌ها به دلیل برق و نیروی کار ارزان برای ارزکاوی به ایران هجوم آورده اند. برآورد‌های انجام شده در دنیا، نشان می‌دهند که سه چهارم رمزارز‌های دنیا در چین استخراج می‌شود. اما تارنمای چینی «۸ بی تی سی» که به اخبار استخراج بیت کوین اختصاص دارد، در فروردین ماه سال گذشته نوشت: طی ماه‌های اخیر، دولت مرکزی از مقامات محلی در مناطق مختلف این کشور خواسته با افزایش قیمت حامل‌های انرژی و تصویب قوانین زیست محیطی سختگیرانه، شرکت‌ها را به ترک استخراج ارز‌های رمزپایه ترغیب کنند. احتمال غیرقانونی اعلام شدن این اقدام نیز باعث شده است تا چشم انداز روشنی پیش روی سرمایه گذاران در این کشور نباشد. یکی از دلایل سرمایه گذاران بیت کوین برای خروج از چین، افزایش بهای برق از اواخر ۲۰۱۸ است.

به نوشته این تارنمای خبری، هر چند کانادا، آمریکا و ایسلند از جمله کشورهایی هستند که نام آنها به عنوان پایگاه جدید این سرمایه گذاران مطرح می شود و برخی شرکت های استخراج کوچکتر نیز ترجیح می دهند در همان منطقه جغرافیایی و در کشورهایی مانند تایلند، کامبوج و یا ویتنام فعالیت کنند، با این حال کشوری که بیش از همه توجه سرمایه گذاران را به خود جلب کرده ایران است.

در ادامه مطلب این تارنما آمده است: از جمله مزیت های ایران ارزان بودن بهای برق مصرفی است.

هر چند شاید بسیاری این خاموشی‌ها را به استخراج رمزارز‌ها مربوط می‌دانند و حتی همان گونه که ملاحظه شد، سخنگوی صنعت برق اعلام کرد که بیش از ۳۰۰ مگاوات برق غیر مجاز توسط استخراج کنندگان ارز‌های مجازی مصرف می‌شود، محمدرضا شرفی رئیس کارگروه استخراج رمزارز انجمن زنجیره بلوک (بلاکچین) ایران طی مصاحبه‌ای با رادیو اعلام کرد: ۲۸۰ مگاوات از این میزان برق مصرفی برای استخراج رمز ارز در مناطق ویژه و آزاد می‌باشد. وی افزود: اگر جستجو کنید متوجه خواهید شد که این‌ها سرمایه گذاران خارجی هستند که در ایران و در مناطق آزاد و به ویژه در این زمینه سرمایه گذاری کرده اند.

آیا مصرف بالای برق یک مزرعه بیت کوین چینی باعث خاموشی‌های اخیر برق ایران شده؟

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در پاسخ به این سوال توضیح داد: در وهله اول باید پرسید، آیا امکان اینکه یک شرکت خارجی به ایران آمده و در حوزه ای فعالیت اقتصادی خود را آغاز کند اما دولت در جریان آن نباشد و قراردادی در این زمینه منعقد نشود، وجود دارد؟ قطعا این طور نیست. همانطور که در سال‌های گذشته نیز مطرح شده بود، بحث جذب و ورود سرمایه گذاران در حوزه بیت کوین به ایران اعلام و احتمالا پیگیری شده است.

استخراج بیت کوین های چند ده هزار دلاری، چراغ‌ها را خاموش کرد؟ / رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین: گروهی تلاش می‌کنند انگشت اتهام را به سمت چین بگیرند!

به گفته حریری، چیزی که امروز قطعی به نظر می‌رسد، این است که بحث استخراج بیت کوین در ایران امروز از سوی شرکت‌ها و افراد مختلف در حال اجراست و اینکه صرفا یک شرکت چینی را محور این موضوع در نظر بگیریم، قطعا از واقعیت بسیار به دور است. شرکت‌های خارجی برای ورود به ایران، مجوزهای لازم را از دولت می‌گیرند و با توجه به معامله خارجی، قطعا نرخ انرژی آنها با قیمت‌های بین المللی محاسبه می‌شود و با شفاف کردن اطلاعات و ارائه جزییات از سوی مسئولان که چه تعداد استخراج کننده بیت کوین و از سوی چه افراد یا شرکت‌هایی در ایران فعال است، قطعا سوالات و ابهام‌های جامعه برطرف خواهد شد.

حریری در ادامه گفت‌وگو با ایسنا، با انتقاد از کسانی که به دنبال افزایش اختلاف میان ایران و چین و کاهش همکاری‌های دوجانبه هستند، تشریح کرد: اینکه هر اتفاقی در ایران رخ می‌دهد ناگهان در یک حرکت گسترده، گروهی تلاش می‌کنند انگشت اتهام را به سمت چین بگیرند، بسیار از واقعیت‌ها به دور است. اینکه در ایران قطعی برق داریم و ناگهان فیلمی عجیب از زیرساخت‌های یک شرکت چینی منتشر شده و یک موج رسانه‌ای نیز در این زمینه به راه می‌افتد، نشان دهنده آن است که گروهی به دنبال ضربه زدن به این همکاری‌های دو جانبه هستند.

استخراج رمز ارز چه نفعی برای دولت دارد؟

حالا که برق یارانه ای و ارزان در اختیار استخراج کنندگان قرار می گیرد، نفع آن برای دولت و مردم چیست؟

رئیس کارگروه استخراج رمزارز انجمن زنجیره بلوک (بلاکچین) ایران در این باره گفت: با توجه به اینکه بیشتر این واحدهای استخراج کننده رمزارزها در مناطق آزاد و ویژه کشور فعالیت دارند، عوایدی برای کشور ندارند! وی افزود: این واحدها از معافیت های مالیاتی از جمله مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر درآمد، عوارض واردات دستگاه و ... برخوردارند.

شرفی گفت: راه اندازی استخراج رمز ارز در مناطق آزاد و ویژه، علاوه بر معافیت‌ها و استفاده از برق یارانه ای، حسن دیگری نیز دارد و آن حسن این است که شما ظرف ۲۴ ساعت می‌توانید کار خود را شروع کنید و این در حالی است که اگر بخواهید در داخل کشور این کار را انجام دهید، حداقل شش ماه تا شروع کار زمان خواهد برد.

نظر رئیس دفتر رییس جمهور درباره استخراج بیت کوین در ایران

محمود واعظی امروز در حاشیه جلسه هیات دولت درباره بیت کوین گفت: اینکه گفته می‌شود دولت از بیت کوین استفاده می‌کند، یک جفاست. دولت وارد این مسائل نمی‌شود، اما در یک سال گذشته فشارهایی بود. دستگاه ماینر بیت کوین به شکل قاچاق وارد کشور شده بود که دستگاه کوچکی هم هست و ورود آن کار سختی نیست. در جاهای مختلف استفاده می‌شده و فشار بر دولت آمد که به نوعی آن را ضابطه‌مند و قانونی کند.  
 
استخراج بیت کوین های چند ده هزار دلاری، چراغ‌ها را خاموش کرد؟ / رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین: گروهی تلاش می‌کنند انگشت اتهام را به سمت چین بگیرند!
 
واعظی با بیان اینکه مساله بیت کوین دو بار در کمیسیون‌های دولت مطرح شد، کسانی که می خواهند از بیت کوین استفاده کنند، باید از وزارت صمت اجازه بگیرند و وزارت نیرو هم تایید ‌کند که چگونه از آن استفاده کنند، گفت: برای نصب در یک حدی اجازه‌هایی داده شده و معلوم است که آنها کجا هستند و می‌توانند با آنها ارتباط بگیرند و بگویند که مثلاً در ماه‌های تابستان یا روزهایی که وارونگی هوا هست، استفاده نکنید یا در روزهای سرد استفاده کنید.  
 
وی افزود: امروز در دولت ادعایی شد که علاوه بر کسانی که اجازه گرفتند، در برخی مرغداری‌ها و جاهای مختلف هم اینها استفاده می‌کنند که رییس‌جمهوری به وزارت اطلاعات و وزارت کشور دستور دادند با جدیت این مسئله را دنبال کنند و اگر در جایی از برق برای بیت کوین استفاده می‌شود، محکم با آنها برخورد کنند.
 

...

به هر صورت همان گونه که دیده می شود، بسیاری استخراج بیت کوین را یکی از مظنونین اصلی قطعی برق می دانند و مسئولین برق کشور باید با قاطعیت اعلام کنند که آیا واقعا این مساله باعث بروز خاموشی های گسترده شده است یا خیر؟ البته برخی نیز نبود سوخت برای نیروگاه ها و صادرات برق را از دیگر عوامل خاموشی ها قلمداد می کنند؛ دو عاملی که شاید در سال های گذشته و البته با مصرف برق بالاتر (به دلیل آنکه کرونا در آن سال ها وجود نداشت و در نتیجه دانشگاه ها و مدارس و ... تعطیل نبودند) باعث خاموشی های این چنینی نشده بودند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴۶
شماها یاد گرفتید واسه همه چیز یه توجیح کنید که کم کاری و سو مدیریت و هزار تا داستان دیگتون به چشم نیاد.
ماینینگ تو همه جای دنیا انجام میشه چرا اونا مشکل برق ندارن پس ؟
مشکل جای دیگست ، خیلی هم اساسی تر از این حرفهاست...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
نتیجه همه این استدلال ها:این ک6 قیمت برق باید افزایش پیدا کنه!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
بانک مرکزی و سایر بانک ها مجبورن از ارزهای دیجیتال استفاده کنن بخاطر تحریم ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
وسط زمستون برق کم میشه . همه ی کولر ها و سیستم های گرمایشی خاموشه . مدارس و دانشگاه ها تعطیله . بعد کمبود برقو میندازن گردن ماینر ها . ماینر ها سال هاست دارند فعالیت میکنند . سو مدیریت هیچ توجیهی ندارد
۳۰۰ مگاوات قدرت تولید یک واحد نیروگاهی است. لذا نمیتواند عامل خاموشی باشد باتوجه به اینکه ما در فصل سرما هستیم و تمام سیستم های سرمایشی که برقی هستند خاموش هستند.
مرگ بر چین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
اگر میشد هزار لایک میدادم! بیش از 100 هزار هموظن را کشتند بی سر و صدا !!!!
بی نام
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
فدای وجودت داداش ای ول . مرگ بر چین . بیش باد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
مرگ بر آمریکا
مرگ بر اسرائیل غاصب
مریخ
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
مرگ بر چین از این کشور بیزارم
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
شما تو این مرگ بر این و آن گیر کردین موندین؟
شرق و غرب فرقی ندارند.
مرگ بر وطن فروش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
باید اول به وطن خود اهمیت داد بعد به جهان
چینی ها در ایران از برق ارزان بیت کوپن استخراج میکنند و در عوض سهم مردم ایران خاموشی و بدتر از اون آلودگی شدید هوا متشی از سوخت مازوت برای تامین برق برای بیت کوپن است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
آدرس اشتباهی به تو دادن تا دنبال نخود سیاه باشی
ناشناس
| Netherlands |
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
از کی تا حالا تهران که الان دچار خاموشی و آلودگی شدید هواست شده جزو مناطق آزاد (که طبق همین مقاله ماینرها توش مشغولن)؟
متاسفانه دولت هیچ وقت با مردم صادق نبوده و نیست، قطعا استخراج ارز دیجیتال داریم که حتما با پشتیبانی همین دولت و سایر نهادهاست...
هر چی بدبختی میتونن از کشور دوست و کمونیست چین وارد ایران میکنن بعدش میگن همش تقصیر آمریکا و اروپاست
چینی ها خیلی خوبن.
مرگ بر آمریکا و انگلیس خائن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
اگه چشاتو خوب وا کنی خیانت چین از شمال تا جنوب مشخصه
در اتیوپی مردم به علت ظاهری قومیت افتاده اند به جان هم درحالی که واقیعت این است که دو کشور ابر قدرت اقتصادی جهان برای کسب معادن این کشور از مردم این کشور دارند استفاده می کنند
هموطن طرفدار این دو قدرت اقتصادی مراقب باش به خاطر این دو کشور نگاه عصبانی به هموطنت هم نکنی
مراقب باشید
هر کشوری که به ما قدرت و تکنولوژی داد به سمت او می رویم
اخبار 20:30 برنامه ای در خصوص حسنات قطعی برق همچون قطعی و فیلتر تلگرام و... تهیه کنه تا مردم بیشتر آگاه و روشن شوند!!!!!!!!!!!
خخخخخخخخخخخخخخ
معمولا زمستانها مئارس دانشگاها و خوابگاها مجموع هاي ورزشي فعالیت میکردن امسال بخاطر کرونا طبیعتا مصرف گاز پایین تر اومده کدوم عقل سالمي باور میکنه این آلودگي هوا نتیجه استفاده زیاد از گاز خانگیه
در نظر بگیرین آلودگي -هوا - پازایت - کرونا قطع برق -تورم واقعا این کشور با این همه ثروت خداداي باید به این درجه از فلاکت برسه؟
چین لعنتی
هر دلیلی که دارد مردم متضرر می شوند و کسی از مسئولین هم جوابگو نیست. علی برکت الله.
تمام کشورهای صنعتی بخصوص G20 ها؛ از طرفی انباشت سرمایه را برای تکامل نظام تولیدی صنعتی از زراعی به صنعتی در سالهای ۱۵۰۰ میلادی شروع کرده بودند و بهای سنگینی هم برای محیط زیست تا زمان ورود به نظام انحصاری استعماری نوین «امپریالیستی» پرداخته اند که در صد سال گذشته صدمات محیط زیستی را به کشورهای عقب نگه داشته شده خود محترمانه صادر کرده اند. زمان شاه بخرج مردم ایران سد دزفول ساخته شد و کلیه مزارع موجود در حومه آن به کشت مارچوبه برای صدور بخارج از کشور اختصاص یافت. که با بهای ده ها برابر ارزان تر در اختیار کشورهای ارباب مانند آمریکا و آلمان قرار میگرفت.
سالهای ۷۰ و هشتاد میلادی خبرگذاری ها پر از غرق کردن کیسه پلاستیک و سموم تولیدات صنعتی در اقیانوس ها در آسیا و آفریقا خبر می دادند. حتی زباله های اتمی میله های سوختی خود را در اقیانوس ها غرق میکردند.
حال هر کشوری که بخواهد پا به رقابت با مشتی کشور صنعتی امروزه بگذارد تمام دروازه ها را تحت نام نامی PTM و قراردادهای نطامی، اقتصادی، «حقوق» بشری ... را برویش میبندند و حق ورود به دوران سرمایداری و صنعتی شدن مستقل را از وی میگیرند.
چه کشور هندوستان و یا پاکستان باشد با وجود موشک و اتم بمب از طریق بانکهای خصوصی دست نشانده آناند.
در اینجا چیزی را که خیلی استباه است: نسبت دادن علت خاموشی ها را به چینی ها دانست. چین هم مانند ایران محبور بود بخرج محیط زیست و سلامت چینی ها صنعتی شدن را اجرا کند.
اتفاقا ایران اگر بخواهد از باطلاق مناسبات با ام.آمریکا و اروپا بیرون بیاید بایستی با همکاری چین دوره صنعتی کردن را پشت سر بگذارد. هم چین با ایران میتواند مبارزه با غرب را مدیریت کند و هم ایران میتواند تحریم ها را نه تنها بی اثر کند بلکه با سرعتی نجومی مشکلات صنعتی کردن را پشت سر گذارد.
برای اینکار فقط یک راه وجود دارد منبع همه دلال بازی های سرمایه مالی که فقط با سودجویی از دلالی و احتکار تغذیه میشود یعنی بنگاه ها و شرکت های خصوصی و خصولتی ها بخصوص بانک های خصوصی را بدون کوچکترین درنگی درشان را گل گرفت که برای اینکار فقط و فقط گزینه نظامی میتواند عمل کند....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
جناب آقای ملاحاجی
فرمودید که :
"زمان شاه بخرج مردم ایران سد دزفول ساخته شد و کلیه مزارع موجود در حومه آن به کشت مارچوبه برای صدور بخارج از کشور اختصاص یافت. که با بهای ده ها برابر ارزان تر در اختیار کشورهای ارباب مانند آمریکا و آلمان قرار میگرفت."
اولا سد دزفول نه و بلکه سد دز
دوما سد دز یکی از شاهکارهای سدهای بتنی قوسی و آنهم از نوع رعنایی آن در جهان است.
ثالثا سد دز با آن جایگاه دره تنگ و صعب البور تنها در 3 سال ساخته شد. کاش فیلم زمان ساخت این سد را ملاحظه می فرمودید.
رابعا در پایین دست سد دز، شبکه آبیاری و زهکشی دز احداث وکشاورزان زیادی از آب تنطیمی سد قریب 60 سال است بهره مند می شوند وکشور نیز از برق تولیدی آن.
ماکروویو معمولی ۹۰۰ وات برق مصرف میکنه نه ۹۰۰ کیلو وات-

۹۰۰ کیلووات که میشه ۰/۹ مگا وات- خودش یک ژنراتور کوچیک میخواد
هم از چینی ها بر می آید که بدون مجوز در ایران بیت کوین استخراج کنند هم از شما بر می آید که چراغ خاموش بیت کوین استخراج کنید نمونه اش مگر نبودند چینی هایی که توریست های چینی را در واحدهای بدون مجوز از جهانگردی اسکان می دادند
رفاه و آسايش مردم پايين ترين درجه از اهميت را براي مسئولين مملكت دارد . بخاطر كسب درآمد بيشتر از شركت هاي استخراج كننده بيت كوين و تامين كسري بودجه ، مردم بايد خاموشي برق و آلودگي هوا و مشكلات ديگر را تحمل كنند . با توجه به مصرف بسيار زياد اين تجهيزات ، براحتي مي توان آنها را شناسايي و محل شان را رديابي كرد . البته اگر بخواهند مشكلات مردم را حل كنند .
بیت کوینی ۴۰۰۰۰ دلاری
دلار ۱۵۰۰۰ تومانی
خاموشی فراوان
...
مرگ بر چین ترامپ حقیقت را در مورد چین میگفت
عدم سرمایه گذاری در نفت و گاز و پالایشگاهها و قدیمی بودن انها ، سرمایه گذاری زیاد در صنایع بی فایده و سوء مدیریت و حراج منابع کشور مثل برق به چین علت اصلی ان است
متاسفانه دو پهلو صحبت کردن مسئولین، کشور را به یک کشور بی ثبات و لحظه ای تبدیل کرده است وزیر نفت میگوید مشتری برای محصولات نفتی و مشتقات آن نداریم سوال اینجاست اگر مشتری نداریم در کجا ذخیر سازی کرده ایم وچرا باید برای تولید برق با کمبود گاز مواجع هستیم ویا اینکه آمارهای تولیدمان غلط است . وزارت نیرو با اینکه اگثر مدارس و دانشگاهها و ادارات دولتی نیمه تعطلی هستند آماری در خصوص این ایام که کشور درگیر ویروس کرونا میباشد نمیدهد ومصزف برق کم شده است نمیدهد و آیا این وزارتخانه برای نیروگاههای خود ذخایر نگهداری تعریف نکرده است وحتی برای مشترکین خود نیز فرهنگ و ایده خاصی ارائه نمی نماید و چرا در ساختمان سازی الگوئی برای اصلاح مصرف برق به سازندگان نمیدهد یا اینکه بعلت بدهی به بخش خصوصی تولید برق کشور کم گردیده است سازمان انرژی هسته ای برای تولید برق هسته ای چه اقدامی انجام داد ه است ونیروگاههای کوچک و بزرگی که قرار بود ساخته شود به کجا انجامید وسازمان محیط زیست که میبایست هوای پاک وغیره را به مردم هدیه بدهد بجای مخالفت با سوخت مازوت در نیروگاهها آن را کتمان میکند و فقط کافیست حیوانی کشته شود تا آن را در بوق وکرنا کند . چرا میبایست بدلیل قطع برق ارتباط مشترکتین تلفن خانگی ،تجاری ،وحتی اینترنت خانگی و غیر بدلیل استفاده از تکنولوژی فیبر نوری وکافو بدون باطری ، دچار مشگل شود و وزیر جوانتان پاسخگو نباشد چرا مردم میبایست چوب مدیران بی کافیتی رابدهند ... وزارت صمت اراده برای کنترل قیمتها ندارد ولی برای رقایت با مردم همیشه آماده گران فروشی میباشد واکنون وضعیت فروش تخم مرغ در بازار که دادهمه مردم را درآورد ومسائل دیگر . کی میشود مدیران از مردم عذر خواهی کنند .
وقتی 80 هزار تا ظرفیت برقی دارید 300 و 600 مگا چند درصد می شود؟!!!
...
صنعت و اقتصاد کشور آهسته آهسته دست چین می افته. تصور کنید اگه روزی به چین اخم کنید و چین ایران تحریم کنه چه اتفاقی می افته؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
آهسته آهسته؟
دوست عزیز جهل ساله که صنعت و اقتصاد کشور به خاطر ورود کالاهای بنجل چینی نابود شده
حالا هم که هر بلایی دوست داشته باشن سرمون میارن...
مرگ بر چین استعمارگر.
آلودگی هوا چی؟
کره زمین در حال داغ شدن است. میزان آلاینده کربن در جو به حدی رسیده که از حدود توافق شده جهانی عبور نموده است. اگر جهان و هر یک از کشور ها به نوبه خود و بسرعت اقدام نکنند حتی شرایط کره زمین از بدترین سناریوهای تغییرات اقلیمی پیش بینی شده توسط IPCC (پانل بین دول تغییرات آب و هوایی سازمان ملل) بسیار فراتر خواهد رفت و نجات کره زمین و موجودات روی آن از حد توان انسان خارج خواهد گذدید.
هدف توافق نامه های بین المللی اقلیمی، مهار گرمایش کره زمین در حد 2 درجه سانتیگراد نسبت به دوره پیش صنعتی بوده ولی مطالعه اخیر نیچر نشان می دهد که برای رسیدن به چنین هدفی بسیار دیر شده و میزان آلاینده های فعلی جو، این مقدار افزایش دمای زمین را به 2.3 درجه خواهند رساند. اگر جلوی انتشار کربن اضافی توسط کشورها گرفته نشود، کره زمین و بویژه مناطق داغ تغییرات اقلیمی آن دچار تنش های بسیار شدید دمایی خواهند شد. در چنین شرایطی تا حد توان اقتصادی و اجتماعی، هر کشور موظف است با تدوین برنامه های کاهش تولید کربن، ضمن کمک به جامعه جهانی به فکر آینده مردم خود نیز باشد.
در حال حاضر حدود 90 درصد از تولید انرژی برق در کشور توسط نیروگاه های با سوخت فسیلی (و یا سیکل ترکیبی) تامین می گردد. از طرفی تولید نیروگاه های برقابی در بسیاری از مواقع سال، رقمی کمتر از 10 درصد نیاز برق کشور را تشکیل می دهند. این در حالی است که ضمن فقدان جایگاه های مناسب برای ساخت نیروگاه های جدید برقابی، اجرای هر یک این پروژه ها مستلزم چند هزار میلیارد تومان اعتبار بوده و مضافا منابع آبی کافی نیز برای توجیه پذیر نمودن اجرا و حتی نگهداری بسیاری از آنها باقی نمانده است. بنابراین ضمن اینکه لازم است کشور هر چه سریعتر به گسترش انرژی های نو (مانند انرژی اتمی، بادی، خورشیدی، هیدرولیکی، زمین گرمایی و غیره) حرکت و برنامه ریزی موثر نماید، لازم است انرژی تولید شده بسیار صرفه جویانه و متناسب با یک برنامه اولویت گذاری شده ملی در کشور مصرف گردد.
حال این سوال مطرح است که آیا در شرایطی که روزانه بنا به آمارها حدود 11 هموطن یا بیشتر بر اثر آلودگی هوا فوت و بسیاری نیز دچار امراض برخواسته از آلودگی هوا می گردند و کشور برای تولید برق مجبور به اجرای پروژه های چند هزار میلیارد تومانی و یا سوزاندن سوخت های فسیلی در نیروگاه های سوخت فسیلی است، آیا اساسا توسعه مراکز بسیار بسیار پرمصرف برق استخراج ارز مجازی در کشور درست است؟ مگر از این استخراج کنندگان ارز مجازی چقدر بیت المال کشور بهره مند می شود؟ چرا باید در چنین شرایطی کشور و مردم آن قربانی باشند؟
1500 کیلو وات در ثانیه میشه یک ونیم مگاوات در ثانیه.1500 وات صحیح است .یا یک ونیم کیلو وات.
گاز که میتونن صادر کنن دارن بشدت صادر میکنن نیروگاهها سوخت کم آوردن
پاسخ ها
شهروند
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
اری نامی جان
برق و گاز مفت برا عراقیها
مشکل رمز دیجیتال و چین نیست ، مشکل عدم برنامه ریزی صحیح و عدم تعمیرات و نگهداری صحیح از نیروگاه ها است که بخاطر تحریمها مجبورند از قطعات ساخت داخل و یا چینی و هندی استفاده کنند که باعث شده تند تند از کار بیافتند . جنسهای فابریک گیر نمی آید .
خب مسئولین توضیح دادند . خداروشکر مشکل قطع برق حل شد . نه صبر کن هنوز حل نشده . هنوز برق میره .
مقصر مردم قدر نشناس هستند این چجور ولی نعمت بودن هست که مردم نشان میدهند شما مسئولین ماملت قدر نشناس را ببخشید متوجه نبودیم سعی میکنیم روزها را هم مثل شبهادر تاریکی بسر ببریم یه وقت شما نرنجید فقط خواهشا زود زود مبلغ قبض برق گاز اب تلفن و موبایل و جرایم را پیامک کنید
ماینینگ طبق حرف خودشون 300 مگاوات مصرف می کنه کمتر از نیم درصد کل هست اینها حداقل ده گیگاوات کسری دارن طبق معاهده پارس نیروگاه ها نباید مازوت بسوزونن بعد از چهار سال هنوز نیروگاه ها را ارتقا ندادن آدرس غلط می دن ...
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل