آزادی روستاهای هرات از چنگ طالبان پس از ۱۰ سال

نیروهای امنیتی افغانستان پس از ۱۰ سال روستاهای هرات را از چنگ طالبان آزاد کردند
کد خبر: ۹۲۷۸۴۳
| |
5134 بازدید

نیروهای امنیتی در استان هرات شامگاه روز جمعه، موفق شدند پس از ۱۰سال، هشت روستای این استان را از کنترل نیروهای طالبان خارج کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از شبکه طلوع نیوز، مقام‌های امنیتی در استان هرات می‌گویند که بخش‌های دیگر این استان هنوز در تصرف گروه طالبان است و عملیات پس‌گیری این مناطق نیز جریان دارد.

زمری فیضی رئیس نیروهای ۲۰۷ ظفر گفت: در دو روز اخیر با عملیات مکرر توانستیم بر دشمن تلفات سنگینی وارد کنیم و حتی توانستیم تعدادی از مین های جا سازی شده در مسیر راه نیروهای امنیتی را کشف و خنثی کنیم.

عبدالقیوم رحیمی فرماندار استان هرات نیز در این باره گفت: «در عملیات نیروهای امنیتی برخی اسناد و امکانات طالبان بدست آمده‌اند، در این اسناد دیده می‌شود که کارت‌های پاکستانی نیز وجود دارند. »

شهروندان روستاهایی هرات که از وجود طالبان پاک‌سازی شده‌اند، می‌گویند که طالبان در این بخش‌ها برای خودشان قاضی داشتند و از رفتن کودکان به مدارس جلوگیری می‌کردند.

استان هرات از جمله استان های افغانستان است که کشت تریاک در آن بسیار رایج است و طالبان برای کنترل بر محصولات این استان بسیار تلاش میکرد تا حوزه دفاعی و اقتصادی خود در این استان را حفظ کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت