بازدید 29016
آخرین تحولات خاورمیانه؛

افشاگری از پشت پرده قتل محافظ شخصی پادشاه سعودی /عادل الجبیر: دست از مماشات با ایران بردارید! / اعلام جزئیات برنامه کاری کمیته قانون‌اساسی سوریه /بیانیه پلیس عربستان درباره ابهامات قتل محافظ ملک سلمان

بیانیه پلیس عربستان درباره ابهامات قتل محافظ ملک سلمان، جدال دولت منصور هادی و امارات در سازمان ملل، درخواست عادل الجبیر برای عدم مماشات با ایران و اعلام جزئیات برنامه کاری کمیته قانون‌اساسی سوریه، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به افشاگری از پشت پرده قتل محافظ شخصی پادشاه سعودی نیز اشاره کرد.
کد خبر: ۹۲۶۶۵۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 30 September 2019

بیانیه پلیس عربستان درباره ابهامات قتل محافظ ملک سلمان، جدال دولت منصور هادی و امارات در سازمان ملل، درخواست عادل الجبیر برای عدم مماشات با ایران و اعلام جزئیات برنامه کاری کمیته قانون‌اساسی سوریه، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به افشاگری از پشت پرده قتل محافظ شخصی پادشاه سعودی نیز اشاره کرد.

به گزارش «تابناک»؛ افشاگر اسرار آل سعود ملقب به مجتهد که در توئیتر فعال است، در خصوص قتل «عبدالعزیز الفغم» محافظ شخصی پادشاه عربستان یک پست منتشر کرد و نوشت: الفغم در زمان وقوع قتل نه با دوستش بلکه در کاخ پادشاهی بوده است.

مجتهد تأکید کرد: محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان الفغم را جزو نیروهای گارد قدیم دربار می دانست و معتقد بود وی سرسپرده آل سعود است؛ اما به صورت ویژه به اخلاص شخصی او اعتماد نداشت.

وی تصریح کرد: بن سلمان بارها از تمایل خود برای دور کردن الفغم از دربار سخن گفته بود.

منابع خبری عربستان سعودی مدعی شده اند که «دوست محافظ شخصی ملک سلمان، وی را به دلیل اختلاف شخصی به قتل رسانده است».

الفغم ابتدا محافظ شخصی ملک عبدالله پادشاه سابق این کشور بود که بعد از فوتش محافظ شخصی ملک سلمان شد. ملک سلمان در سال ۲۰۱۷ با ترفیع درجه الفغم، به وی درجه سرتیپی داد.

افشاگری از پشت پرده قتل محافظ شخصی پادشاه سعودی /عادل الجبیر: دست از مماشات با ایران بردارید!/ اعلام جزئیات برنامه کاری کمیته قانون‌اساسی سوریه /بیانیه پلیس عربستان درباره ابهامات قتل محافظ ملک سلمان

«علی الاحمد»، روزنامه‌نگار سعودی در حساب کاربری‌اش در توئیتر گفته که مرگ «الفغم» می‌تواند بر اثر اصابت گلوله باشد. محافظ شخصی ملک سلمان، چند روز پیش از سمتش عزل شده بود که این، مرگش را مشکوک می‌کند. الاحمد نوشته در حال تلاش برای دریافت جزئیات بیشتر در این باره است».

روزنامه‌نگار سعودی افزود: الفغم چند روز پیش در حال قدم زدن به تنهایی در جده رویت شده که در واقع با شغل او تناسبی ندارد، زیرا معمولاً در کنار پادشاه است و شب‌ها هم بعد از خوابیدن ملک سلمان در قصر استراحت می‌کند.

بیانیه پلیس عربستان درباره ابهامات قتل محافظ ملک سلمان

پلیس عربستان با صدور بیانیه‌ای حادثه قتل محافظ شخصی ملک سلمان را تأیید کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، سخنگوی مطبوعاتی پلیس مکه مکرمه درباره حادثه قتل محافظ شخصی ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان گفت: شب گذشته، زمانی که سرتیپ عبدالعزیز بن بداح الفغم، محافظ شخصی ملک سلمان در منزل دوستش ترکی بن عبدالعزیز السبتی در محله ساحلی در استان جده بود، دوست سومی نیز به نام ممدوح بن مشعل آل علی به خانه السبتی می‌رود.

به گفته پلیس، در جریان صحبت، بحثی بین الفغم و ممدوح آل علی درمی‌گیرد و آل علی از منزل خارج شده و با سلاح بازمی‌گردد و به سمت الفغم تیراندازی می‌کند. این تیراندازی منجر به زخمی شدن او و دو تن دیگر از کسانی می‌شود که در منزل حضور داشتند. این دو فرد صاحبخانه و یک مستخدم فیلیپینی بوده‌اند.

این سخنگو تأکید کرد: فورا نیروهای امنیتی در محل حاضر شده و خانه را محاصره می‌کنند و از جانی می‌خواهند خود را تسلیم کند؛ اما او خواسته آنان را رد می‌کند و دست به تیراندازی می‌زند. نهایتا نیروهای امنیتی برای دور کردن هر گونه خطری فرد جانی را به قتل می‌رسانند، در این حین سرتیپ الفغم نیز که به ضرب گلوله زخمی شده بود بعد از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست می‌دهد.

ترکی بن عبدالعزیز السبتی (عربستانی الاصل) و جفری داوینو ساربوز اینگ (فیلیپینی الاصل) و نیز پنج نیروی امنیتی به علت تیراندازی‌های بی‌هدف فرد قاتل زخمی می‌شوند.

رسانه‌های سعودی نوشتند، سرتیپ الفغم از حمایت مردمی گسترده‌ای با توجه به اینکه خودش و پدرش به محافظت از پادشاهان سعودی پرداخته بودند، برخوردار بود و روابط شخصی خیلی خوبی با ملک سلمان داشت.

رسانه‌ها نوشتند، او زمانی که پدرش "بداح" در ۴۷ سالگی فوت کرد، جوان بود.

جدال دولت منصور هادی و امارات در سازمان ملل

روز یکشنبه «محمد الحضرمی» وزیر خارجه دولت منصور هادی در صحن مجمع عمومی سازمان ملل در بخشی از سخنان خود به موضوع حملات شبه‌نظامیان شورای انتقالی جنوب پرداخت و گفت، امارات حامی اصلی این نیروهاست.

به نوشته روسیا الیوم، او گفت که شورای انتقالی جنوب بر حکومت یمن شوریده و قانون اساسی و هویت یمن را هدف قرار گرفته است و تمامی این‌ها با حمایت مالی و نظامی و لجستیکی ابوظبی صورت می‌گیرد.

به گفته الحضرمی، نیروهای دولت منصورهادی تلاش کردند تا «عدن» را از شبه‌نظامیان شورای انتقالی باز پس گیرند؛ اما جنگنده‌های اماراتی به آنها حمله کردند. او تأکید کرد که حمله هوایی امارات، ضربه سنگینی به یمن وارد کرد و اهداف ائتلاف را کامل به انحراف کشاند.

افشاگری از پشت پرده قتل محافظ شخصی پادشاه سعودی /عادل الجبیر: دست از مماشات با ایران بردارید!/ اعلام جزئیات برنامه کاری کمیته قانون‌اساسی سوریه /بیانیه پلیس عربستان درباره ابهامات قتل محافظ ملک سلمان

پس از این سخنان، «امیره الحفیتی» معاون نماینده امارات در سازمان ملل، ضمن ابراز تأسف گفت که تمامی اینها ادعا و غیر واقعی است و امارات صرفا تروریست‌ها را هدف قرار داده است.

این مقام اماراتی مدعی شد، سازمان‌های تروریستی حملات خود را علیه ائتلاف و مردم یمن افزایش داده‌اند و امارات حق دارد از خود دفاع کرده و به تهدیداتی که متوجه ائتلاف سعودی در یمن است پاسخ دهد.

الحفیتی حمله هوایی به نیروهای دولت منصور هادی را یک حمله محدود علیه تروریست‌ها دانست و گفت، حملات مذبور طبق قوانین بین‌المللی و بر مبنای توافق ژنو و در دفاع از ائتلاف سعودی صورت گرفته است.

او تأکید کرد که امارات به اقدامات خود برای اطمینان از عدم بازگشت «تروریست‌ها» و در راستای دفاع از ائتلاف ادامه می‌دهد.

عادل الجبیر: دست از مماشات با ایران بردارید!

عادل الجبیر، وزیر مشاور در امور خارجه عربستان سعودی باز هم به اتهام‌زنی علیه ایران روی آورد و در مصاحبه با فاکس نیوز از جامعه جهانی خواست، تلاشی فراگیر برای مهار رفتار به زعم وی تهاجمی ایران انجام دهد.

وی در ادامه ادعاهای خود گفت، تنها راه تغییر رفتار ایران، پایان دادن به مماشات با این کشور است.

گفتنی است، روی سخن وی با کشورهای اروپایی است که مدعی حفظ برجام از راه تأمین سود اقتصادی حاصل از آن هستند حال آنکه تاکنون در این زمینه به نتیجه‎ای نرسیده‎اند.

وی در این باره مدعی شد: صحبت از ایجاد سیستم موازی با سوئیفت، ایجاد خط اعتباری برای ایران و تجارت با این کشور آن هم در حالی که مخل نظم بین‎الملل است، به منزله مماشات است؛ بنابراین، نخستین قدم پایان دادن به این روند است.

افشاگری از پشت پرده قتل محافظ شخصی پادشاه سعودی /عادل الجبیر: دست از مماشات با ایران بردارید!/ اعلام جزئیات برنامه کاری کمیته قانون‌اساسی سوریه /بیانیه پلیس عربستان درباره ابهامات قتل محافظ ملک سلمان

الجبیر در ادامه ادعاهای خود افزود: باید برای ایران مشخص کرد، چنانچه توقع دارند به چشم یک ملت با جایگاهی خوب دیده شوند، باید شبیه ملتی رفتار کنند که قوانین و هنجارهای بین‎المللی را رعایت می‎کند.

اعلام جزئیات برنامه کاری کمیته قانون‌اساسی سوریه

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد نامه‌ای درباره معیارها و عناصر اساسی و مبانی ویژه در خصوص وظایف و اساس‌نامه تشکیل کمیته قانون‌ اساسی سوریه به رئیس شورای امنیت فرستاده که اجرای آن توسط سازمان ملل در ژنو صورت می‌گیرد.

این نامه پس از موافقت دولت و کمیته مذاکره‌کننده سوریه با شرایط و مبانی و اساس‌نامه تحت رویه «گر پدرسون» نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه ارسال شد.

در سندی که گوترش در ۲۶ سپتامبر جاری به رئیس شورای امنیت فرستاده آمده است؛

۱-اصول و اهداف این کمیته و نیز همه قطعنامه‌های شورای امنیت در خصوص سوریه مطابق با منشور سازمان‌ملل متحد بوده و اساس آن بر تعهد به حاکمیت جمهوری عربی سوریه و استقلال و وحدت و نیز صلح منطقه‌ای آن است.

۲- تسهیل مذاکرات در داخل سوریه به منظور تسهیل اجرای قانون اساسی از طریق قانون‌گذاری‌های جدید که انتخابات آزاد و عادلانه با نظارت کامل سازمان ملل صورت خواهد گرفت، مطابق با قطعنامه سازمان‌ملل بوده و با احترام کامل به حاکمیت ملی سوریه انجام می‌شود.

۳- در تشکیل این کمیته، به دوازده اصلی که طی دور چهارم مذاکرات به دست آمد، استناد می‌کنیم.

۴- بیانیه نهایی نشست سوچی برای کمک به روند کار ژنو در خصوص کمیته قانون‌ اساسی سوریه و با حمایت شرکت کنندگان در این نشست، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۵-پیشروی در روند سیاسی گسترده‌تر برای ایجاد اعتماد متقابل و اجرای قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت در سال ۲۰۱۵ اهمیت زیادی دارد.

۶- فرستاده ویژه سازمان‌ملل متحد به سوریه، مشتاقانه منتظر برگزاری یک نشست تحت نظارت سازمان‌ملل در ژنو در ۳۰ اکتبر ۲۰۱۹ و تسهیل کار کمیته قانون‌اساسی جامع و کامل برای سوریه است که براساس شرایط این توافق‌نامه عمل می‌کند.

مبانی و اساس‌نامه کمیته قانون اساسی سوریه

-ماده ۱: ولایت

۷-کمیته قانون اساسی سوریه در چهارچوب روند ژنو که توسط سازمان ملل متحد تسهیل شده، در حال آماده سازی یک پروژه اصلاحات اساسی قانون اساسی است که به عنوان کمک به حل و فصل سیاسی سوریه و اجرای قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت تأیید می‌شود. همچنین اصلاحیه قانون اساسی نیز باید با استناد به متن و اصول دوازده گانه باشد.

۸- کمیته قانون اساسی سوریه می‌تواند با مراجعه به قانون اساسی سال ۲۰۱۲ و با توجه به تجربه‌های سایر قانون‌های اساسی این کشور، قانون اساسی خود را اصلاح و یا قانون اساسی جدیدی وضع کند.

ماده ۲: تشکیل و ساختار کمیته قانون اساسی سوریه

۹- کمیته قانون اساسی سوریه دارای دو هیأت است، یکی کوچک و یکی بزرگ.

۱۰- هیأت بزرگ آن متشکل از ۱۵۰ مردو زن است که ۵۰ نفر آن‌ها از طرف دولت، ۵۰ نفر از کمیته مذاکرات سوریه و ۵۰ نفر نیز از جامعه مدنی هستند.

۱۱- هیأت کوچک متشکل از ۴۵ مرد و زن که ۱۵ نفر از آن‌ها از طرف دولت، ۱۵ نفر از سوی هیئت مذاکره‌کننده و ۱۵ نفر از جامعه مدنی هستند.

۱۲-هیأت کوچک طرح‌های پیشنهادی قانون اساسی را تهیه و تنظیم و هیأت بزرگ آن‌ها را تصویب می‌کند.

ماده ۳: تصمیم‌گیری در کمیته قانون اساسی سوریه

۱۳-کمیته قانون اساسی سوریه باید با احساس سازش و تعامل سازنده با هدف دستیابی به توافق کلی در بین اعضای خود اداره شود تا بتواند بیشترین حمایت ممکن از مردم سوریه را به دست آورد. برای این منظور، هیأت‌ها به سمت جلو حرکت کرده و هرجا که ممکن باشد تصمیماتی با توافق آرای اتخاذ می‌کنند؛ اما در غیر این صورت رأی‌گیری نیاز به حمایت ۷۵ درصدی از اعضای هیئت مربوطه یا ۱۱۳ عضو حاضر برای رای‌دادن در هیئت بزرگ و ۳۴ عضو حاضر جهت همین کار در هیأت کوچک دارد. البته آستانه رأی ۷۵ درصدی ثابت است.

-ماده ۴: ریاست کمیته قانون اساسی سوریه

۱۴- ریاست کمیته قانون اساسی سوریه باید با مشارکت دونفر، یکی از طرف دولت این کشور و دیگری از سوی کمیته مذاکرات سوریه باشد.

۱۵- دو رئیس باید با توافق آرا در ریاست هیأت بزرگ و کوچک تصمیم‌گیری کنند.

۱۶-رؤسای مشترک باید با توافق آرا، اصلاحیات لازم را به منظور اطمینان از تعهد به اساس‌نامه و عملکرد صحیح کمیته قانون‌اساسی انجام دهند. وظایف آن‌ها عبارتند از:

- ریاست و مدیریت جلسات.

- ارائه پیشنهاد و اطمینان از رعایت صحیح اساس‌نامه.

- تسهیل و پیشنهاد جدول کار‌ها و برنامه‌هایی که امکان بحث در همه موارد را فراهم می‌کند؛ مشروط به اینکه اختلاف در یک موضوع بر سایر موضوعات تأثیر نگذارد.

- تعیین سخنگو‌های کمیته قانون‌اساسی و تفهیم وظایف آنها.

- تقویت بخشنامه‌های نظارت بر عدالت جنسی

- نظرخواهی درمورد پیشنهاد‌ها و ایده‌ها در صورت لزوم.

- هماهنگی با فرستاده ویژه سازمان‌ملل در سوریه به منظور تأکید بر نقش تسهیل‌گری وی برای اطمینان از اینکه همه اعضای این کمیته وظایف خود را به درستی انجام می‌دهند.

-ماده ۵: تسهیل در کار کمیته قانون‌اساسی سوریه

۱۷- فرستاده ویژه سازمان‌ملل، کار کمیته قانون‌اساسی سوریه را در صورت لزوم، از خلال حمایت از روسای مشترک این کمیته به منظور رسیدن به توافق آرا و نزدیک‌کردن دیدگاه‌های اعضای کمیته تسهیل می‌کند.

۱۸- فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه، با ارائه گزارش‌هایی از کمیته قانون‌اساسی این کشور، مرتبا تحولات روند کار این کمیته را مورد بررسی قرار می‌دهد.

ماده ۶: اطمینان از سلامت و امنیت اعضای کمیته قانون اساسی سوریه

۱۹- یک تعهد قوی و مشترک میان اعضای این کمیته، با اطمینان از این امر آغاز می‌شود که این اعضا و یا خویشاوندانشان و یا سازمان‌های جامعه مدنی و سیاست‌مدارانی که به نوعی، بخشی از این کمیته به‌شمار می‌روند، در معرض تهدید یا آزار و اذیت و یا اقدامات این‌چنینی ضد خود و یا اموالشان نباشند که این امر به طور مستقیم با کار آن‌ها در کمیته قانون‌اساسی ارتباط دارد.

ماده ۷: احکام اضافی در کمیته قانون‌اساسی سوریه

۲۰: مطابق با وظایف و اساس‌نامه‌ای که با رضایت و موافقت طرف‌های سوری است؛ کمیته قانون‌اساسی اجازه دارد تا به منظور اطمینان از کار پایدار و مؤثر در همه موارد بدون پیش شرط، با اساس‌نامه‌های دیگر ضمن روند کار این کمیته موافقت کند.

۲۱- طرف‌های سوری توافق کرده‌اند، در راستای منافع مردم سوریه، کمیته قانون‌اساسی به‌ سرعت و به شکل مستمر برای دستیابی به نتایج و پیشرفت در کار این کمیته بدون دخالت‌های خارجی از جمله تحمیل محدودیت‌های زمانی فعالیت کند.

۲۲- کمیته قانون‌اساسی سوریه اجازه دارد تا درخصوص هرگونه اصلاحیه‌های ضروری در خصوص وظایف و اساس‌نامه در راستای تثبیت و قدرت‌بخشی به خود توافق کند. این کمیته همچنین می‌تواند در صورت لزوم همکاری خوبی با فرستاده ویژه سازمان‌ملل در این رابطه داشته باشد.

۲۳- کمیته قانون‌اساسی سوریه با مصوبات مردمی و انتقال آن به نظام حقوقی سوریه در راستای اصلاح قانون اساسی که این کمیته آن را مصوب کرده، موافق است.

 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۶۹
عربستان و همدستانش در سراشیبی سقوط قرار دارند.
پاسخ ها
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
جنگ و درگیری بین مسلمانان و شیعه و سنی به نفع کیست ؟
عاقلانه ترین کار ایجاد صلح است با رعایت احترام متقابل.
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
بهنرین کاری که دولت امریکا در حال انجام است برچیدن بساط ال سعود و آوردن شخصی معقول تر است.
عبدالهی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
لابد الجبیر انتظار دارد ایران هم مثل عربستان نقش گاو شیرده برای ترامپ و کشتار مرد مظلوم یمن را در کنار متجاوزان سعودی ابفا کند تا جهانیان(آممریکا و آل سعود به ایران مانند سایر کشورها نگاه کنند
‎کند.
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
امروز فرداست که کل عربستان سعودی را یمنی ها تصرف کنند فعلا که قمستهایی از خاک عربستان را تصرف کردند.
به امید آزادی عربستان، امارات، بحرین، کویت، قطر، عمان، ترکیه و مصر از حاکمان فاسد و بی‌کفایتشان. اگر این کشورها آزاد شوند نظام سلطه هم در پی آن نابود خواهد شد و امریکا، اسرائیل، انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه و چین دیگر هیچ غلطی نخواهد توانست انجام دهند.
پاسخ ها
سعيد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
تو هپروتى؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
سعید خان، جواب نداری چرا نظر میدی؟ این فرد آرزویی کرده و خواسته اش هم کاملا درست و خیلی خوبه. نگفته که اینطور هست یا به زودی خواهد شد. شما خودت در هپروتی ظاهرا
نادر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
اگر هزارتا حرف بی ربط به ایران بزنی هیچی شون نمی شه اما همین که بگی چرا عربستان این جوری چرا امارات اون جوری انگاری کار بدی انجام دادی.
مهران
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
ماااو خوووووبیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
جوک با مزه ای بود
ناشناس
| - |
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
ترکیه ؟.............خخخخخخخخخ،اونا که از ما دموکراسی تر هستن
ناشناس
| Canada |
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
یاد سخنرانی هیتلر افتادم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
اتفاقاً کوچکترین نارضایتی از طرف مردم کشورهای عربستان و کویت و امارات و قطر نمی بینیم و این یعنی اینکه مردم این کشورها مشکلات اقتصادی و مالی ندارند .

این همه کینه شما و آرزوها فقط برای اختلافات مذهبی هست که با این کشورها داریم .
این عادل الجبیر بدبخت اینقد به قدرت آمریکا دل بسته بود که باورش نمیشه اونا هم از رویارویی با ما ترس دارن. این مختص عادل الجبیر تنها نیست. کلا دل بستگان به غرب درک اینکه چرا آمریکا نمیتونه با ما مستقیم روبرو شه براشون سخته. خیلی تفاوته بین جنگجویی که برای عقیدش حاضره شهید شه و اونی که برا پول و دنیا رفته تو میدون نبرد. جنگنده و بمب افکن و بمب و موشک فقط زمانی مفیده که پشتش یه نیروی زمینی جان بر کف برن و سرزمینی رو بگیرن. آیا عربستان اون نیرو رو داره؟ آیا خود آمریکا داره اون نیرو رو؟ دیگه با داشتن پدافند قوی، بمب افن ها که کلا از دور خارج شدن و جنگنده ها هم با ریسک بسیار زیاد قادر به عملیات ضربتی هستن. مهم تر از همه اینه که تا وقتی اسرائیلشون کنار دستمونه، تا وقتی که پایگاه های آمریکایی در تیر رسمونه، آمریکا قادر نیست مستقیم با ما درگیر شه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
این بخش از کلام شما هزاران لایک داره "خیلی تفاوته بین جنگجویی که برای عقیدش حاضره شهید شه و اونی که برا پول و دنیا رفته تو میدون نبرد."
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
اینقدر شیفته خارج و مشکلات مردم مظل.م خارجی نباشید.به فکر داخل وحل مشکلات مردم مظلوم داخل باشید.
م ع
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
خطاب به ناشناس ۱۳:۴۰
مشکلات داخلی با مبارزه با فساد اقتصادی برخی مسئولان داخلی ان شاءلله باید حل شه. شاید یه نفع تحریما همین باشه که با کاهش منابع، مسئولان نواقص قوانین رو که باعث سوءاستفاده عده ای میشه برطرف کنن و با اخلالگرا برخورد بشه. مسائل خارجی هم یه جنبه دیگه هست و نباید از اون غافل شد. همه مسائل باید موازی جلو بره. حالا به نظرتون خوبه بگیم دفاع نظامی از مملکتو امسال بذاریم کنار و بچسبیم به مسائل داخلی و سال بعد بپردازیم به دفاع از مملکت؟!! ضمن اینکه طبق آموزه های اسلامی مومنین برادر همدیگه هستن، فارغ از هر رنگ و نژاد. و دفاع از همسایه دفاع از خوده. دشمنی که همسایتو اشغال کرد همسایه جدید تو میشه.
عادل الجبیر: دست از مماشات با ایران بردارید!
اینها بدنبال تخریب ایران در جامعه جهانی هستند حتی برای بدنام کردن ایران حاضرندخودرابه آتش بکشند.حمله به سفارت عربستان حمله به پالایشگاه عربستان نه کار ایرانیان بلکه کار دشمنان ایران است .باید خیلی مواظب بود خداوند ما را از شر دوستان نادان و بیخرد برهاند
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
درود بر انصارالله قهرمان یمن و دوست ایران که به موقع و به جا اقدام کرد
یه مدت گیر قاشقچی بودیم حالا گیر این آقای محافظ
ولش کن بابا مهم اینه که تو ساحل بابلسر روزی 5 هزار تومن ورودی می گیرن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
چه افرادی و به چه حقی این پول زور را می گیرند؟
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
اختلاس ها را ولش کنیم حقوق نجومی رو ولش کنیم رانت رو ولش کنیم بچسبیم به ورودی 5هزارتومن، بابا جون از کجا این نقش هارو یاد گرفتی؟،
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
این یک حرکت سازمان یافته است که از بیرون حمایت میشه
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
نمیشه فقط به مشکلات ساحل بابلسر برسیم و سایر موارد مهم رو بذاریم به امان خدا
بهزاد
| Sweden |
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
اسمشو گذاشتن طرح سالم سازی دریا! یه یارویی هم گذاشتن ما بهش میگفتیم بابا آخه به همه‌میگفت بیا بابا بگیر بابا برو بابا . خلاصه نکته جالبش اینجاست
که یه متل گرفتیم و وقتی فرداش برای خرید رفتیم بیرون و برگشتیم دوباره پول میخواست. میگفت این کاغذتون اعتبارش تموم شده. خلاصه خنده داره. یه وضعی. شهرداری بابلسر کلاهشو بندازه بالاتر.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
آقا خداوکیلی یه جوونمردی که این داداشمونو می‌شناسه یه پنجی در راه رضای خدا بذاره کف دستش دست از سرمون برداره.
نشسته پای هر خبر بی ربطی همینو می‌نویسه.
قوانین و هنجارهای بین‌المللی و عربستان!!!
پاسخ ها
لقمان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
ریال عربستان هر مقام غربی رو کور کر و لال می کنه.
از غصه بمیری الجبیر جیییگر.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
این بدبخت مخنث جوابی ندارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
برخلاف بیشتر عرب ها این جبیر ریش و سیبیلش رو از ته زده
بلا گرفته :))
بر اساس آموزه های قرآنی ومنطق و تجربه مقاومت اگرحکام خونریز و مزدورآل سعود و امارات بخواهند دست از شرارت وجنایت علی ملت بی پناه و ستمدیده یمن بردارند باید ضربات مهلک تری بر پبکره نظامی،فرودگاهی ومخصوصا اقتصادی آنها وارد شود تا چاره ای جز تسلیم ،صلح و دست برداشتن از محاصره و قتل عام مردم مظلوم یمن نداشته باشند. ای انصار الله یمن پیروزی کامل در چند قدمی شماست حالا که الحمدلله دست برتر نظامی دارید ضرب شست های محکمتری نشان دهید واز خون های بناحق ریخته مردم مظلوم و بمباران زیر ساخت های یمن براحتی کوتاه نیایید که پیروزی قطعی نزدیک است ان شاءالله تعالی.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
از خود باختگی و شیفته خارج بودن،چه حاصلی برای مردم داخل دارد.بهتر به مشکلات داخلی توجه شود.این همه کامنت راجع به خارجی ها،باعث میشود مسئولین محترم فکر کنند که در داخل مشکلی نیست که باید حل کنند.آنها هم فقط میپردازند،به حل مشکلات سیاست خارجی.
آخ بدم میاد از این الجیرسعودی.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
توبدت میاد خیلی ها کشته مرده ی این مخنث هستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
دو طرف ماجرا از اینجا و اونجا،بهتره مشکلاتتون رو حل کنید،و بپردازید به حل مشکلات مسلمانان،اینطوری جنگ بین مسلمان ادامه دار میشه و کاهش جمعیت مسلمان ها به نفع نیست.
بیشتر از هر کشوری این روسیه و چین هستند که درپشت پرده بحران‌ها و جنایات در خاورمیانه قرار دارند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
مرگ بر چین
مرگ بر روسیه
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
مشکل ما در ایران اینست که سیصد وزیر خارجه و دهها رییس جمهور داریم و رییس جمهور اصلی هم ناکارامد است و از این وضعیت بدش نمی آید.

رای بی رای
حسینی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
سلام.واقعا درست میگید.
روسیه در سال های 1990-2003 بیشه دویست هزار مسلمان منطقه گروزنی رو کشت والان کشتار واذیت مسلمانان ادامه دارد
در چین الان بیش از دو میلیون مسلمان در اردوگاه زتدانی هستند و مسلمانان اجازه انجام هیچ عبادتی رو ندارند حتی کشتار مسلمانان میانمار هم به دستور وتحریک چین صورت میگیره
واقعا اگر ما مدعی هسیم که اسلام تعیین کننده سیاست خارجی ماست چرا هیچ اقدامی انجام نمیدیم و مسوئلین ما این دو کشور رو دوست خطاب میکنن ومسوئلین اونها رو در آغوش میگرن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
رای میدهیم تحت هرشرایطی حالا به کی بحث دیگری ست
صادق مولوی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
دوستان آگاه و خیلی مطلع کلیه قطعنامه ها وبیانیه ها و تهدیدات در سازمتن ملل و مجامع جهانی واز جمله ها فشارهای اقتصادی وجریان سازی رسانه ای و فرهنگی توسط دوستان غربی شما ازجمله امریکاوفرانسه وانگلیس (که همگی سوابق غیرقابل انکاری دارند)طراحی و اجرا میشو ند
محسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
علی جان همه باید احساس کنند رییس جمهورن همه باید احساس کنند وزیرامورخارجه هستند وقتی این همه تبلیغات علیه ما می شود.
ناشناس
| Germany |
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
محسن جان ،اینجا همه احساس رئیس جمهوری و وزیر خارجه بودن را دارند و فقط حرف مزنیم و وای از عمل!
آقای جبیر باید اول سناریو جدید کشتن محافظ محمد بن سلمان را جوابگو باشد. در تعجبم که اینبار مخالف خودرا با آره برقی مثل گوسفند تکه تکه نکردند و در کوره آتش کباب نکردند! مسلما آمریکا یی ها اینبار در کنار ایشان این سناریو جدید هالیوودی را نوشتند که با یک عکس العمل بین الملی شدید مثل قبلا رای او پیش نیاید و صورت کریه او در جامعه جهانی مکروه تر نشود هرچند تا زمانی که آمریکا گاوهای شیرده را می دوشد آنها در امان هستند و به خود اجازه هر غلطی را می دهند. و این آقا جبیر مجبور است برای حفظ جان خود گاهگداری زوزه ای علیه ایران بکشد.
پاسخ ها
خهع
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
ااااا
ناشناس
| Canada |
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
دوست عزیز بهتره شما نگران کشور و مردم خودمون باشی تا اره برقی و محافظ آل سقوط.
در مورد برخورد با عربستان ، باید چند نکته را مد نظر داشت. اولا عربستان برخلاف اسرائیل یا امارات رویکردی تهاجمی دارد و در روز روشن جمال خاشقچی را در کنسولگری در استانبول به طرز فجیعی می کشد و جامعه بین المللی هم سکوت میکند. تنها کشوری است که بطور مستقیم به خاک آمریکا حمله کرده ، یازده سپتامبر، و آمریکا کاری نکرده است. به هر حال نظام سعودی بدلیل ماهیت خشن خود هر گونه صدایی را بشدت سرکوب کرده. این کشور فقط ۳ درص شیعه دارد
سلام : نوبت الجبیر هم میرسد که به سوی ایران برگرده و پشیمان بشه از این همه اراجیف که در مورد ایران گفته
از عربستان خوشم نمیاد ولی چیزی که هست با همون نفت مردمشون بی نیاز هستند
پاسخ ها
سروش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
از طرز آدم کشتن شون(خاشقچی) از حمله به یمن از حمایت از داعش معلومه اگه گنج قارون هم داشته باشند باز یک عده از عربستانی ها بخاطر بیشتر خوردن می میرن یک عده از گرسنگی.
احمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
فکر کردی چون پول نفت مفت دارن همه چیز خودبخود حل می شود، اصلا احتیاجی به مدیریت ندارد تا پول به همه برسد؟
فیروز
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
اگر مردم شون بی نیاز بودن کشورشون به روز نمی افتاد. همه شون از بن سلمان یا پادشاه حمایت می کردند تا نسخه یمن را بپیچند،
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
ملت عربستان راضی هستند که یمنی قسمتهایی از خاک عربستان سعودی را تصرف کردند؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
این یک واقعیته ؛ مردم عربستان در ناز و نعمت هستند .

جنگ با حوثی های یمن هم هیچ ربطی به وضعیت داخلی عربستان نداره . یک عده در یمن شورش کردن عربستان هم با اونا در حال جنگه همین .

به ما چه آخه ؟
.
راستی تو عربستان اینقدر آدم های ضمخت است چرا این الجبیر را گذاشتن وزیر خارجه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
مگه به گندگیه ؟؟
در ضمن درست بنویسیم
زمخت
پیشنهاد میشود تابناک این حجم زیاد انرژی روی اخبار خارجی و کامنتهای مربوط به آن نگذارد .چه فایدهای برای مردم ایران دارد که عربستان و امارت با خاشقچی و گارد بن سلمان و فلان چکار میکنند.هی کامنت میگذارند که بن سلمان و الجبیر فلان فلان شده هستند ،خوب هستند که هستند به ما چه ، بپردازید به مشکلات داخلی کشور خودمان.اینطوری که پیش میرود،مسئولین محترم هم فکر میکنند که مردم خیلی علاقه مند به حل مشکلات دیگر کشورها هستند،و در داخل مشکل خاصی نداریم،لذا آنها هم به فکر حل مشکلات مردم نخواهند بود و بیشتر به مسائل سیاست خارجی میپردازند.
سلطان جان من هم از عربستان خوشم نمیاد ولی هم با پول نفت در رفاه هستند هم در تلاش می کنند به روز شوند و آزادی هایی را که کل مردم دنیا دارند را دارند رسما به مردم اعطا می کنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
میشه بگی چرا از کشوری که با پول نفتش به مردمش میرسه و در حال به روز شدنه ، بدت میاد ؟

فقط بخاطر تفاوت عقیدتی ؟

واقعاً که !!!!!!!؟
اقای الجبیر باید شما بدانید که دیگر هرچه دست و پا بزنید فایده ندارد شما و حکومت ال سعود محکوم به نابودی هستید
لعن الله علي ال سعود اين غده سرطاني خبيث يهود
وقتی سیاست مداران کشورهای مسلمان از روی منفعت طلبی در حال لجبازی با یکدیگر هستند، دیگر چه انتظاری از آمریکاست ،
عادل الجبیر مامور سیا در امریکا است در واقع شاه وهابیستان است حرفهایش در راستای امریکا و اسرائیل و انگل ایس است . زیاد وقعی به گفتمانها وکفتار وی نباشید او مامور سیا است نه مامور بادمجان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
به نظر من اینطور نیست . تمام کشورهای دنیا از آمریکا گرفته تا اروپا و غیره دارن همین حرفها رو میزنن .
این الجبیر بدبخت همونی هست که می گفت یک هفته ای یمن را می گیریم
داستان یمن آن چیزی که ما میشنویم نیست. چند گروه داخلی با دولت مرکزی درگیر هستند و عربستان و امارات هم طرفداران برخی از این گروههای درگیر. ما فقط از حوثی ها و عربستان میشنویم.
یکی نظر داده جنگ بین شیعه و سنی به نفع کیست به این بنده خدا باید گفت آل سعود سنی نیستند بلکه وهابی هستند در ضمن اونایی که از صدام حمایت کردند و همه جای دنیا تروریست می پرورانند مگر کسی غیر از آل سعود است طالبان و داعش را چه کسانی ایجاد کردند ایکاش کمی بصیرت داشته باشیم
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها