صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پلیس : «سرویس کارمندان» دوباره راه‌اندازی شود

کد خبر: ۷۵۹۸۹۸
| |
5868 بازدید
|
۷

فرمانده انتظامی پایتخت از دستگاه‌های دولتی، سازمان‌ها و ادارات خواست تا مجدداً سرویس کارکنان خود را راه‌اندازی کنند چراکه حذف سرویس‌ها کار درستی نبود.

سردار حسین رحیمی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، با اشاره به جدیت پلیس برای ممانعت از تردد خودروهای آلاینده در سطح شهر تهران اظهار کرد: موضوع برخورد با خودروهای دودزا، آلاینده و فاقد گواهینامه معاینه فنی از یک هفته گذشته به تمام همکاران ما که در این بخش مسئولیت دارند ابلاغ شده است و حتی برای کنترل آلودگی هوا و بهبود شرایط، تردد کامیون‌ها در همه نقاط شهر و در تمام ساعات شبانه روز ممنوع اعلام شد.

رئیس پلیس پایتخت تاکید کرد که پلیس به طور قاطع با هرگونه خودروی دودزا و آلاینده و حتی خودروهای سازمانی و اداری آلاینده نیز برخورد خواهد کرد و در این موضوع به هیچ وجه استثنائی وجود ندارد.

وی با اشاره به نقش تمام دستگاه‌ها و ادارات در کاهش آلودگی هوا به موضوع اصلاح برخی دستورالعمل‌ها پرداخت و افزود: من از دستگاه‌های دولتی و سازمان‌ها و ادارات می‌خواهم که واقعاً اقدامات آنی که می‌تواند به بهبود شرایط و کاهش آلودگی هوا منجر شود انجام دهند.

رحیمی گفت: یکی از موضوعات مورد تاکید، راه‌اندازی مجدد سرویس ادارات و سازمان‌ها است که قطعاً به بهبود وضعیت هم از نظر ترافیکی و هم از لحاظ آلودگی هوا منجر خواهد شد چراکه با حذف سرویس ادارات، شاهد بودیم که با حذف یک سرویس، 20 خودرو سواری کارکنان و کارمندان این سازمان‌ها جایگزین سرویس‌ها شدند و این مساله باعث تشدید آلودگی هوا و افزایش ترافیک خودروها در معابر حاشیه‌ای این سازمان‌ها شد.

فرمانده انتظامی پایتخت با بیان اینکه حذف سرویس ادارات به هیچ وجه کار درستی نبود از تمام دستگاه‌ها و ادارات دولتی خواست تا در استفاده از خودروهای هیبریدی و پاک پیش قدم باشند.

به گفته رحیمی، پلیس با هر خودرو آلاینده بر اساس قانون برخورد خواهد کرد و حتی اگر خودروی سازمانی نیروی انتظامی نیز آلاینده باشد، وفق مقررات برخورد خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۷
دوست
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
استفاده از سرویس در مدارس اجباری شده و از تردد ماشین های شخصی جلوی مدارس جلوگیری شود. سرویس مدارس نیز بچه ها را داخل حیاط سوار سرویس کنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
ها والا...دنیا دارد روی سرویس های همگانی کار می کند بعد ما...
کاظم میرزایی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
باسلام واحترام از فرماندهی نیروی انتظامی درخصوص راه اندازی سرویس ادارات تشکر وقدردانی باید شود .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
حرف حساب
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
والا سرویسها دایر بوده و خواهد بود. مگه اینکه محدوده ها را بیشتر پوشش بدن و توسعه پیدا کنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
این بهترین درخواستی است که باید انجام شود ولی چون این موضوع در قانون برنامه چهارم لحاظ شده و سرویس ها حذف شدند لذا با حکم قانون باید دوباره انجام شود. سرویس ادارات حذف شد و در این حال به تمام کارگران و کارکنان دولت وام خودرو داده شد لذا با حذف 10 سرویس 200 ماشین سواری راهی خیابان ها شدند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
امیدوارم گوش شنوایی باشد !
در محل کار من از وقتی سرویس ها که در حدود 20 دستگاه اتوبوس بود جمع شد ، روزانه حداقل 200 خودروی تک سرنشین به شهر تهران اضافه شد !
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟