بازدید 9122
محسن کوهکن در گفت و گو با «تابناک»؛

اصولگرایی حزب گرایی نیست/ اصولگرایان در دور دوم به اجماع کامل می رسند

اگر بنا بر نظرسنجی ها اعلام شود کسی که به ضرس قاطع رأی می آورد، وجود نداشته باشد و فرد لب مرز باشد، می توان روی افراد دیگر هم حساب کرد و این احتمال هم هست که انتخابات به دور دوم کشیده شود. تحلیل دوستان این است که تکثر در مرحله اول باشد و در مرحله دوم با اجماع به نتیجه می رسیم.
کد خبر: ۶۷۲۷۸۵
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۵ 02 March 2017
گویا قرار نیست مسیر جمنا و جبهه پایداری به مقصد مشترکی ختم شود؛ هرچند مؤسسان جبهه مردمی برای انسجام دادن به این جریان، تلاش هایی کردند تا پایداری ها را نیز به درون سازوکار وحدت بکشانند، پایداری ها هم همان قدر در نهان و آشکار تلاش کردند خط و ربط خود را از این جبهه جدا کنند.

به گزارش «تابناک»؛ ما کار خودمان را خواهیم کرد و جمنا هم تلاششان را می‌کنند. ان‌شاءالله که نتایج مثبتی برای همه داشته باشد و سودش برای همه باشد.» تحلیلگرانی که با استناد به سخنان چهره های جمنا به این نتیجه رسیده بودند که پایداری تغییر موضع داده و به ائتلاف خواهد پیوست با این جملات مرتضی آقاتهرانی، حالا دیگر به این نتیجه رسیده‌اند که شکاف پابرجاست و گمانه ها در مورد حرکت مستقل پایداری درست بوده است.

آقا تهرانی البته به همین یک جمله هم بسنده نکرده و در توئیتی دیگر، تلویحا کنایه‌ای به بی اهمیت بودن سازوکار جبهه مردمی زده است؛ «از تشکیل جمنا ما بی‌خبر بودیم و بعد از چند وقت خبردار شدیم که نشست هایی دارند. طبیعی است که تا به حال ورودی نداشته‌ایم. البته خیلی مهم هم نیست.»

محسن کوهکن، نائب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفت و گو با تابناک اظهار داشت: اصولگرایی حزب گرایی نیست و هر کس و هر گروهی به تناسب فعالیتی که دارد،  فراگیرتر می شود؛ اما در این میان امکان دارد عده ای اشخاص حقیقی و حقوقی بیرون باشند، که به نظر من ایرادی هم به آن وارد نیست.

این موضوع آنجایی کاربرد دارد که همه باشند و با یکدیگر حزبی را تشکیل بدهند و ساختار مخروطی حزب را بپذیرند؛ اما اگر پس از تصمیمات کنگره یا مجمع عمومی، حزب از آن تبعیت نکنند، در این حالت انشقاق ایجاد می شود و همه چیز به هم ریخته می شود.

کوهکن گفت: اما در اوضاع کنونی ـ چه در جریان اصلاح طلبی و چه در جریان اصولگرایی ـ اگر برخی از این احزاب تصمیمی گرفتند و در این بین، کسی هم تبعیت نکرد، اتفاق خاصی نخواهد افتاد، چون به هر حال، ممکن است در برخی مسائل با یکدیگر به جمع بندی نرسیده باشند.

این نماینده مجلس در خصوص تعدد کاندیداها در جناح اصولگراها نیز گفت: به نظر می رسد که تعدد کاندیداها در انتخابات ریاست جمهوری تیغ دولبه است.رئیس جمهور فعلی در دوره قبل با 200 تا 300 هزار رأی بالاتر انتخاب شده و به صورت طبیعی، هر که یک دوره رئیس جمهور باشد، ریزش ها و رویش هایی در آرای خود دارد، در حال حاضر هم عمده کسانی که درباره انتخابات صحبت می کنند، درباره ریزش ها بحث می کنند.

وی افزود: اگر بنا بر نظرسنجی ها اعلام شود کسی که به ضرس قاطع رأی می آورد، وجود نداشته باشد و فرد لب مرز باشد، می توان روی افراد دیگر هم فکر کرد و این احتمال هم هست که انتخابات به دور دوم کشیده شود. تحلیل دوستان این است که تکثر در مرحله اول باشد و در مرحله دوم با اجماع به نتیجه می رسیم.

وی یادآور شد: این طرز تفکر در این دوره از انتخابات وجود دارد. از سوی دیگر، برخی هم بر این اعتقاد هستند که در این انتخابات ضرورتی ندارد، همه گروه ها به انسجام برسند و احتمال اینکه در دوره اول با تکثر کاندیداها آرای زیادتری جذب شود، هست و در نهایت فردی که در مرحله دوم راه پیدا کرده، با اجماع بر روی آن می تواند به موفقیت برسد؛ بنابراین، برخی که این گونه فکر می کنند، آثار جدا شدن و تعدد کاندیدا داشتن را بیشتر از انسجام می دانند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر