صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دست خالی علی دایی مقابل سپاهان

کد خبر: ۶۵۱۷۵۵
| |
2993 بازدید
|
۱
 سرمربی تیم فوتبال نفت تهران برای دیدار تیمش مقابل سپاهان چند مهره اصلی خود را در اختیار ندارد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های سپاهان و نفت تهران عصر روز جمعه در ورزشگاه نقش جهان اصفهان یکی از دو بازی مرحله نیمه نهایی جام حذفی را برگزار می‌کنند و این در حالی است که علی دایی برای این مسابقه حساس چهار بازیکن اصلی خود را در اختیار ندارد.

ایگور پراهیچ، میلاد فخرالدینی، اکبر صادقی و محمد دانشگر هر یک به دلیل مصدومیت یا محرومیت غایبان نفت در دیدار با سپاهان خواهند بود که در این بین دایی امیدوار است کمیته داوران کارت زرد دوم محمد دانشگر در دیدار با استقلال را ببخشد تا حداقل بتواند از او در بازی روز جمعه در خط دفاع تیمش استفاده کند.

نفتی‌ها روز دوشنبه با ارسال نامه‌ای به کمیته داوران خواهان بخشش کارت زود دوم دانشگر در دیدار این تیم مقابل استقلال در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی شدند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
جبار
|
Finland
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۰
علاوه بر پراهیچ ، فخرالدینی ، اکبر صادقی و دانشگر به دلیل مصدومیت و محرومیت عزتی هم مصدومه و دایی باید با این ترکیب به مصاف سپاهان بره فراهانی ، ال نعمه ، علیاری ، حمدی نژاد ، رضاوند ، فرید محمدی زاده ، اسدی ، مبعلی ، بوعذار ،مطهری و قاضی بره
وب گردی