بازداشت پلیس داعشی در آمریکا
مسئولان آمریکایی یک پلیس این کشور را به اتهام حمایت از گروه تروریستی داعش بازداشت کردند.
کد خبر: ۶۱۱۶۸۷
| | 4596 بازدید
مسئولان آمریکایی یک پلیس این کشور را به اتهام حمایت از گروه تروریستی داعش بازداشت کردند.
به گزارش العالم، یک نیروی پلیس بخش تامین امنیت حمل و نقل و ارتباطات در پایتخت آمریکا به اتهام تلاش برای کمک به گروه تروریستی داعش بازداشت شد.
به نوشته «روسیا الیوم»، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد یک نیروی پلیس حمل و نقل در واشنگتن با اتهامات تروریستی و تلاش برای کمک به داعش مواجه است.
براساس این گزارش، نیکلاس.ی (36 ساله) از سال 2008 در مترو کار می کند و به سبب تهیه بلیط برای یک مزدور مخفیانه که گفته می شود داعش از وی برای فرستادن تلفن های همراه با هدف جذب نیرو استفاده می کرده است، بازداشت شده است.
نیکلاس گفت که 20 بار با منبعی در دفتر تحقیقات فدرال آمریکا با هدف بررسی حمایت از گروه داعش دیدار کرده و بعداً ایمیلی درباره تهیه پول و دارایی برای داعش به منابع محرمانه در دفتر تحقیقات فدرال فرستاده است.
درصورت اثبات اتهامات این پلیس آمریکایی، وی به 20 سال حبس محکوم خواهد شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



