جزئیات مراسم خاکسپاری یک حامی حیوانات
هنوز علت آتش سوزی مشخص نشده ولی آنچه موثق است، خاموش کردن حریقی که به جان این پناهگاه افتاد و جان موسس پناهگاه و چند صد گربهای که در آنجا نگهداری میشدند را گرفت، از ساعت 6 تا 9 صبح به طول انجامیده و آتش نشانی علت این تاخیر در مهار آتش را، جنس مصالح به کار رفته در ساخت سازه پناهگاه ذکر کرده است.
موسس پناهگاه نگهداری از حیوانات در اشتهارد که روز گذشته بر اثر حادثه آتش سوزی جان به جان آفرین تسلیم کرد، فردا به خاک سپرده خواهد شد.
به گزارش «تابناک»، پیکر الهه مهربانی، «شعله رئوفی» که روز گذشته در حادثه ای تلخ در پناهگاه نگهداری از حیوانات در شرق اشتهارد بر اثر خفگی ناشی از استنشاق دود به رحمت خدا رفت، فردا راس ساعت یازده در قطعه 76 بهشت زهرای تهران (ردیف 138، شماره 39) به خاک سپرده خواهد شد.هنوز علت آتش سوزی مشخص نشده ولی آنچه موثق است، خاموش کردن حریقی که به جان این پناهگاه افتاد و جان موسس پناهگاه و چند صد گربهای که در آنجا نگهداری میشدند را گرفت، از ساعت 6 تا 9 صبح به طول انجامیده و آتش نشانی علت این تاخیر در مهار آتش را، جنس مصالح به کار رفته در ساخت سازه پناهگاه ذکر کرده است.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸۱
انتشار یافته: ۱۹
خدا روحش را شاد نماید زن نازنینی بود من یک گربه را که از کمر به پایین فلج بود بردم نزد ایشان یکسال تمام انرا تیمار میکرد یکی از همسایگانم با چوب زده بود کمر این جیوان زبان بسته و او را نیمه فلج کرده بود وقتی گربه را گرفت و داستان راشنید گفت به همسایه ات بگو مادرت در گوشت نخوانده
میازار موری که دانه کش است
که جان دارد و جان شیرین خوش است
امیدوارم کسایی باشن که راهشو ادامه بدن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟





