صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فروش 50 هزار پوندی پیراهن بالوتلی در یک روز

کد خبر: ۴۳۳۷۲۷
| |
2776 بازدید
هواداران باشگاه لیورپول استقبال غیرمنتظره‌ای از ماریو بالوتلی کرده و فقط در یک روز نخست فروش پیراهن وی، 50 هزار پوند سود عاید آنفیلد کردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از یاهو اسپرت، انتقال ماریو بالوتلی مهاجم ایتالیایی آث میلان به لیورپول با شک و شبه زیادی همراه بود زیرا این بازیکن حاشیه‌ساز کارنامه درخشانی در رعایت ضوابط اخلاقی ندارد. اما هواداران باشگاه لیورپول به خوبی از وی استقبال کردند و فقط در روز نخست فروش پیراهن بالوتلی، 50 هزار پوند از پیراهن‌های وی را خریداری کردند. 

یان آیره مدیر اجرایی باشگاه لیورپول در این باره گفت: ما باید برای استفاده از این فرصت آماده باشیم کاری که در گذشته به خوبی آن را انجام ندادیم. 

بالوتلی با مبلغ 16 میلیون پوند در آخرین روزهای نقل و انتقالات تابستانی به لیورپول آمد و در یک روز 770 عدد از پیراهن‌های او در سایز بزرگسال به فروش رسید. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟