میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رایزنی‌های تلفنی ظریف درباره تحولات عراق

وزیر امور خارجه کشورمان در تماس‌های تلفنی با دبیرکل سازمان ملل و دبیرکل سازمان همکاری‌های اسلامی و وزرای خارجه ترکیه،‌قطر و امارات درباره تحولات عراق به رایزنی پرداخت.
کد خبر: ۴۰۷۷۷۱
| |
4403 بازدید

وزیر امور خارجه کشورمان در تماس‌های تلفنی با دبیرکل سازمان ملل و دبیرکل سازمان همکاری‌های اسلامی و وزرای خارجه ترکیه،‌قطر و امارات درباره تحولات عراق به رایزنی پرداخت.

به گزارش فارس،‌ وزیر امور خارجه کشورمان در تماس‌های تلفنی با دبیرکل سازمان ملل و دبیرکل سازمان همکاری‌های اسلامی و وزرای خارجه ترکیه،‌قطر و امارات درباره تحولات عراق به رایزنی پرداخت.

ظریف در گفتگوی تلفنی با بان کی مون ضمن هشدار نسبت به ماهیت فرامرزی تروریسم تکفیری، بر مسئولیت سازمان ملل در حمایت جدی و موثر از دولت و ملت عراق در مقابله با تروریسم تأکید کرد.

تماس تلفنی با دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و وزرای خارجه ترکیه قطر و امارات بر ضرورت وحدت اسلامی،‌ اقدام مشترک و هماهنگ در مقابله با تروریسم و حمایت از دولت و ملت عراق در برابر موج رو به رشد حملات تروریست ها تأکید کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات