صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بانوی ایرانی قهرمان پومسه‌ جهان شد

کد خبر: ۳۵۴۸۲۸
| |
6641 بازدید
بانوی پومسه‌رو کشورمان در اولین روز از رقابت‌های پومسه قهرمانی جهان، نخستین مدال طلای تیم ملی ایران را در اندونزی به گردن آویخت.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون تکواندو، در این دوره از مسابقات، پومسه‌روهای کشورمان در ۲ بخش تیمی و انفرادی و در رده های سنی ۱۵ الی ۱۷ سال، ۱۸ تا ۲۹ سال، ۳۰ تا ۳۹ سال، ۴۰ تا ۴۹ سال، ۵۰ تا ۵۹ سال و ۵۹ سال به اجرای فرم می‌پردازند.

مرجان سلحشور پومسه‌رو بانوی کشورمان در اولین روز از این دوره رقابت‌های پومسه قهرمانی جهان در بخش انفرادی و در رده سنی ۱۵ تا ۱۷ سال، نخستین مدال طلای تیم ملی ایران را در اندونزی به گردن آویخت و سرود تیم ملی کشورمان را در سالن "مانگو پورا" شهر بالی اندونزی طنین انداز کرد. در این رده سنی نمایندگان کره‌جنوبی و تایلند به ترتیب مقام‌های دوم و سوم را از آن خود کردند.

در بخش تیمی و در رده سنی ۱۸ تا ۲۹ سال نمایندگان کشورمان (مهسا مردانی،‌ نسترن ملکی و نگین گیل سمائی) به اجرای حرکات نمایشی پرداخته و توانستند مدال نقره تیمی این رده سنی را از آن خود کنند.

همچنین تیم‌های ویتنام و تایلند نیز مقام های اول و سوم را به خود اختصاص دادند و نمایندگان چین تایپه برسکوی سوم مشترک ایستادند.

پیش از این نیز احمد اخلاقی، ملی پوش پومسه‌رو کشورمان، در رده سنی زیر ۴۰ تا ۴۹ سال توانست پس از کره و ترکیه مقام سوم این رده را از آن خود کرده و صاحب گردن آویز برنز شود. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟