صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ساختمان سازي ايران ؛ الگوي جهاني

مدیر بخش سرپناه برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد گفت: تجارب و فناوری های ایران در عرصه ساخت و ساز را به کشورهای منطقه تعمیم می دهیم و به دنیا معرفی می کنیم.
کد خبر: ۲۰۹۸۶۰
| |
2570 بازدید
|
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی ، محمد الصیوفی در بازدید از شهر جدید پرند اظهار داشت: از طریق دفتر کاهش آثار بلایای اسکان بشر در تهران در صدد هستیم تجارب فن آوری ساختمان سازی به شیوه های صنعتی را که بسیار زیبا و مقاوم است در کشورهای منطقه گسترش دهیم.

مدیر بخش افزود : ساخت و ساز در شهر جدید پرند بسیار عظیم و دور از تصور است، مهارت های مدیریتی و مهندسی بسیار زیبا و گسترده دیده می شود که به صورت بتنی و پیچ و مهره ای صورت گرفته است.

الصیوفی در باره قراردادهای ساخت و ساز در برخی از کشورها با ایران از جمله ونزوئلا ، عراق و سوریه تصریح کرد: با توجه به مهارت های مدیریتی و مهندسی انبوه سازان ایرانی در زمینه فن آوری و مقاوم سازی ساختمان ها ایران توانمندی آن را دارد که تجارب خود را باتوجه به نیاز کشورهای منطقه به مقاوم سازی در برابر زمین لرزه توجیج کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۱
بسیار زیبا و مقاوم است ؟؟؟ فکر کنم طرف کارتون خواب بوده آوردن نظر بده. زلزله با قدرتی که تو ژاپن آومد اینجا بیاد کلا باید همه چی از صفر شروع بشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
ما که تو سفر اصفهان و بازدید از مسکن مهر فولاد شهر فقط انتقاد از ایشان شنیدیم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟