دور دوم مقدماتي جام جهاني 2014- آسيا/
تداوم ناكامي عربستان در شب تساوي ايران
تيم ملي فوتبال عربستان كه همچنان در مسير ناكامي گام برميدارد اين بار در خانه مغلوب استراليا شد.
کد خبر: ۱۸۸۹۰۲
| | 3217 بازدید
به گزارش فارس شب گذشته در حالي كه در ورزشگاه دوحه تيم ملي ايران در گروه پنجم با وجود اينكه صاحب موقعيت بيشتري شد اما در نهايت به تساوي يك بر يك برابر قطر بسنده كرد.
در ساير ديدارها از گروه اول تيم ملي عراق موفق شد در سنگاپور به برتري 2 بر صفر برسد.
چين كه توسط كاماچو، مربي معروف اسپانيايي هدايت ميشود، در امان، 2 بر يك از تيم اردن شكست خورد.
در اين گروه اردن با كسب دو برد از دو بازي، صاحب شش امتياز شده و در موقعيتي ايدهآل قرار دارد و چين و عراق، هريك با 3 امتياز در رده دوم و سوم دنبال بخت خود براي صعود ميگردند.
*جدول گروه اول:
1- اردن 6 امتياز
2- چين 3 امتياز
3-عراق 3 امتياز
4- سنگاپور بدون امتياز
در گروه دوم لبنان توانست در خانه با نتيجه 3 بر يك از سد امارات عبور كند اما نتيجه عجيب ديگر اين گروه مربوط به كرهجنوبي بود كه يك بر يك مقابل كويت متوقف شد.
در اين گروه كرهجنوبي با وجود تساوي شب گذشته با 4 امتياز در رده نخست جدول گروه قرار دارد. كويت با همين تعداد امتياز و به خاطر ميانگين گل ضعيفتر در رده دوم منتظر فرصتي براي پيشيگرفتن از رقيب است.
* جدول گروه دوم:
1- كره جنوبي 4 امتياز
2-كويت 4 امتياز
3-لبنان 3 امتياز
4-امارات بدون امتياز
از گروه سوم در دو ديدار انجام گرفته ازبكستان نتيجه خوبي مقابل ژاپن كسب كرد به طوري كه در خانه خود، قهرمان آسيا را متوقف كرد و يك امتياز از تيم زاكهروني گرفت. كرهشمالي هم با يك گل در پيونگيانگ بر تاجيكستان غلبه كرد.
با انجام بازيهاي اين گروه ژاپن با 4 امتياز در رده نخست است. ازبكستان نيز با همين تعداد امتياز در رده دوم رقابت فشردهاي با چشمباداميها دارد.
*جدول گروه سوم:
1-ژاپن 4 امتياز
2-ازبكستان 4 امتياز
3-كره شمالي 3 امتياز
4-تاجيكستان بدون امتياز
در گروه چهارم تيرهروزيهاي عربستان حتي با وجود مربي بزرگ هلندياش، فرانك ريكارد ادامه يافت به گونهاي كه 3 بر يك در خانه مقابل استراليا شكست خورد. در جدال ديگر تايلند با 3 گل در بانكوك بر عمان غلبه كرد.
در اين گروه وضعيت استراليا با كسب امتياز مطلق (6 امتياز) در صدر جدول مطلوب به نظر ميرسد. در رده دوم تايلند با 3 امتياز، بخت خود را براي صعود ميآزمايد. نكته عجيب وضعيت عربستان است كه از شش امتياز ممكن حتي با مربي همانند ريكارد، تنها يك امتياز اندوخته كرده است.
گروه چهارم:
1-استراليا 6امتياز
2-تايلند 3 امتياز
3-عربستان يك امتياز
4-عمان يك امتياز
در گروه پنجم كه تيم ايران و قطر در ورزشگاه السد دوحه به تساوي يك بر يك رضايت دادند، بحرين در جاكارتا باعث دومين شكست اندونزي با مربي هلندياش، ريسبرگن شد. بحرينيها در اين مصاف دو گل زدند.
در اين گروه ايران تحت رهبري كارلوس كيروش ميتوانست همچون اردن در گروه اول و استراليا در گروه ششم، با امتياز مطلق يعني 6 امتياز در صدر جدول موقعيت مطلوبتري براي روزهاي سخت آينده فراهم كند. با اين حال حتي با از دست رفتن دو امتياز ديدار بازي در دوحه، سفيدپوشان ايراني با 4 امتياز در صدر جدول قرار دارند. هرچند كه بحرينيها اكنون با 4 امتياز، در رتبه دوم جدول، رقيب تهديدكنندهاي به نظر ميآيند و قطريها نيز براي بازيها باقيمانده و كسب امتيازات آن با سباستيو لازاروني نقشه ميكشند.
*جدول گروه پنجم:
1- ايران 4 امتياز
2- بحرين 4 امتياز
3- قطر 2 امتياز
4- اندونزي بدون امتياز
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



