تيم فوتبال رئال مادريد تور تابستاني خود را در شرايطي دنبال ميكند كه فقراي آمريكايي براي دريافت لباسهاي مصرف شده و پس مانده غذا اعضاي اين تيم اطراف منطقه را احاطه كردهاند.
کد خبر: ۱۷۷۶۱۶
کد خبر: ۱۷۷۶۱۶
| |
2315 بازدید
2315 بازدید
به گزارش فارس و به نقل از آس اسپانيا، انتشار تصوير يكي از بيخانمانهاي لس آنجلسي در نزديكي اردوي رئال مادريد خشم مقامات برگزار كننده اردوي آمريكايي اين تيم را به همراه داشته و تلاش براي سرپوش گذاشتن بر فقر و گرسنگي و بيكاري مردم اين منطقه از آمريكا با حضور خبرنگاران بيشمار اسپانيايي و آسيايي همراه رئال مادريد بياثر بوده است.
بسياري از مردم براي دريافت لباس مصرف شده در تمرينات رئال مادريد در مسير حركت بازيكنان صف ميكشند و مادريديها كه ميدانند آنها اين لباسها را به خاطر طرفداري و هواداري نميخواهند تحت تاثير فقر اين مردم قرار ميگيرند.
برون ريز غذا در اردوي رئال مادريد زياد است و بيش از 85 نفر اعم از بازيكنان، كادر فني، تداركات، مقامات و ميهمانان ويژه هر روز در سه نوبت بر سر ميز غذاي ثروتمندترين باشگاه دنيا مينشينند اما اين همه ماجرا نيست و سطلهاي زباله و محل مخصوص جمع آوري اين پس ماندهها معمولا ميهمانان ناخوانده ديگري را هم به سمت اردوي رئال مادريد فرا ميخواند.