بانک مرکزی: روی اسکناس‌ها ننویسید

این گونه اقدامات موجب مخدوش، فرسوده و از رده خارج شدن اسکناس می‌شود، از این رو به عموم مردم توصیه می‌شود که از نوشتن و یا مهر زدن بر روی اسکناس جدا" خودداری كرده و در حفظ و نگهداری آن کوشا باشند.
کد خبر: ۷۸۵۴۰
|
۰۲ دی ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۶ 23 December 2009
|
24148 بازدید
بانک مرکزی با صدور اطلاعیه‌ای خواستار حفظ و نگهداری از اسکناس‌ها شد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، ازآنجايی‌که اسکناس‌های منتشره جزء سرمایه‌های ملی است، لذا لازم است کلیه افراد جامعه در حفظ و نگهداری آن دقت کافی مبذول كنند. شایان ذکر است بانک مرکزی سالانه به طور متوسط 600 الی 700 میلیون برگ اسکناس‌های فرسوده را امحاء و به جای آن اسکناس‌های نو چاپ و جایگزین می‌کند.

هزینه چاپ هر برگ اسکناس به طور متوسط 300 الی 400 ریال است. چنانچه این مبلغ در تعداد اسکناس‌های امحاء شده در سال ضرب شود مبلغ قابل توجهی خواهد شد که با این مبلغ می توان ده‌ها مدرسه، بیمارستان و ... در سطح کشور به بهره‌برداری رساند.

بنابراین وظیفه شرعی و ملی همه ما حفظ و نگهداری صحیح از اسکناس به عنوان ابزار معاملات روزمره است.

این گزارش می‌افزاید: متاسفانه بعضا" مشاهده می‌شود که برخی افراد اقدام به نگارش کلمات، عبارات و جملاتی بر روی اسکناس‌های رایج كرده یا آنها را ممهور به مهرهای گوناگون می‌کنند. نظر به اینکه این گونه اقدامات موجب مخدوش، فرسوده و از رده خارج شدن اسکناس می‌شود، از این رو به عموم مردم توصیه می‌شودکه از نوشتن و یا مهرزدن بر روی اسکناس جدا" خودداری كرده و در حفظ و نگهداری آن کوشا باشند.

بانک مرکزی تصریح کرد: دارنده این گونه اسکناس‌ها در سراسر کشور در این مرحله باید به شعب بانک‌ها مراجعه و نسبت به تعویض این گونه اسکناس‌ها اقدام كنند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
یارانه که بدیم آب و برق و گاز و بنزین هم مصرف نکنیم حرف نزنیم شعار ندیم روی اسکناس ننویسیم در خیابان راه نریم مراسم عزاداری نگیریم می شه بگید چه ...بکنیم؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
نوشتن، خيلي اثري در فرسوده شدن نداره که....
ناشناس
|
-
|
۱۸:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
مگه قرار نیست عوض بشه!!!!!!!
خودتون هم نمی دونید چی کار می خواهید بکنید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
هيج كجاي دنيا نديدم روس اسكناس

بنويسند.خیلی بی فرهنگی میخواد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
يعني اين اطلاعيه اصلا به حوادث بعد از انتخابات و بعضي نوشته هاي پشت اسكناسها ربطي نداره؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
مگه ممکنه؟ بدبختیمون خیلی کمه، بریم بانک صف بکشیم واسه تعویض اسکناس.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
به نویسنده اطلاعیه بگید سریع به خیابان فردوسی‌ جنوبی بین منوچهری و جمهوری بزنند. مهر‌هایی‌ تولید شده و به فروش میرسه که مضامین مذهبی‌ دارند و برای تبریک اعیاد مذهبی‌ استفاده میشن. فروشندگان یا خود مهر رو میفروشند یا تعدادی اسکناس رو ممهور به این مهر‌ها کرده و اسکناس رو به بهائی بیش از بهای رسمی‌ به مشتریان تحویل میدهند. جایز نیست مخاطب چنین صحبت‌های منطقی‌ صرفاً یک گروه باشند. وقتی‌ عزیزان مذهبی‌ در اعیاد به نشانه تبرک از دست سید و سادات اسکناس ممهور میگیرند، معترضین یا عشاق رو هم ترغیب به اعتراض یا بیان عشق بر روی اسکناس میکنند و حتما حساب و کتاب مکتوب شده روی اسکناس هم به این مسایل اضافه میشه! این رو هم در نظر بگیرید که با تولید، استفاده و فروش این مهر‌ها خیلی‌ راحت میشه برخورد کوتاه مدت کرد و صد البته فرهنگ سازی هم باید اضافه بشه که زمان میبره.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
خب چرا اين ضرب و تقسيم را نكرده‌ايد؟! اين قدر سخت است؟ رقم قابل توجه يعني چه؟! به نظرم داريد خيلي مسخره بازي درمي‌آوريد. حتي اگر بانك مركزي چنين چيزي نوشته باشد، نبايد شما چاپ كنيد. اولاً بايد از آن‌ها بپرسيد و آن‌ها هم جواب بدهند. اگر نشد، لطفاً خودتان حساب كنيد و بنويسيد كه مثلاً بانك مركزي رقم دقيقي اعلام نكرده ولي طبق چيزي كه بانك مركزي مي‌گويد فلان رقم مي‌شود. بعد هم اين رقم را مي‌شود از جاهاي گوناگون به دست آورد. همه چيزمان مسخره شده است!
ناشناس
|
-
|
۰۱:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
با پولی که صرف ماجراجویی های بین المللی میشود چند تا مدرسه و بیمارستان میشه ساخت؟!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
بیشتر نویسنده ها بر روی اسکناس از کرامندان حود بان ها هستند دیده شده است که تعداد برگ های اسکناس را هر کارمند بر روی آن ثبت می کند اول از خود بانک ها شروع شود و خودشان را ملزم به ننوشتن کنند کسی دیگر این کار را نمی کند.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت