باید طرحیرا به تصویب برسانند كه در بانك ها هیچ گونه اسكناسی كه تا شده باشد یا كثیف و یا پاره شده واز حالت عادی خود خارج شده باشد قبول نكنند بعد مردم خودبخود به جهت جلوگیری ضرر كردن این موضوع را در معاملاتشان نیز رعایت میكنند همانند اسكناسهایی كه به هر دلیل میخواهند از رده خارج كنند تا یه تاریخی مهلت میدن كه مردم خودشان آن اسكناس را یواش یواش از معاملاتشان حذف كرده وبانك هم آن راجمع میكند این هم به همین طریق ، بانك اعلام كند كه تا فلان روزوقت دارید كه هرچند پول پاره و كثیف شده دارید مهلت دارید تحویل دهید واز فلان تاریخ هیچ گونه پول پاره وكثیف و تا شده ای را قبول نمی كنم
البته پولهايي كه از جيب مردم ايران در كشورهاي ديگر هزينه مي شود نيز ميتواند كمبود مدارس ،مكان هاي ورزشي ،سالن هاي استاندارد هنري ،بيمارستان و... را در كشور عزيز خودمان رفع كند.
هركجا كه ميشود مي گويند صرفه جويي كنيد تا با پولش مدرسه و بيمارستان و راه بسازيم . وقتي هزينه ها را با صرفه جويي و يا اصلاح الگوي مصرف پايين مي آوريم نه خبري از مدرسه مي شود نه بيمارستان و نه راه - نام اين را چه بگذاريم؟؟؟
باسلام و عرض تسليت ايام شهادت حضرت اباعبدالله الحسين و ياران باوفايش
خواستم يادآوري کنم که تحويل داران بانک يکي از کساني هستند که براي مخاسبه ي صندوق خود به صورت مداوم بر روي اسکناس ها يادداشت مي کنند و تذکرات هم چندان فايده اي نداشته و خودشان را مستثني مي دانند.
يك مشكل اينجاست كارمندان بانك ها هم براي ياداشت گذاري يا نويسي از اسكناس استفاده ميكنند اكثر اسكناسها توسط كارمندان بانك شماره گذاري شده مردم هم فكر ميكنند اسكناسها يا كاغذ پاره ياداشت است ! آموزش از بانكها شروع كنيد
1- فارسی را پاس بدارید به عنوان بالترین مرجع مال و پولی کشور: ممهور را تفسیر کنید بانک مرکزیها!
2- ببینیم با پول سهمیه بندی بنزین که 3 میلیارد دلاری میشد چقدر جاده ساخته شد یا ایمنی راهها و اتومبیلهخا بالا رفت که با این پوله هم مکدرسه و بیمارستان ساخته بشه بعدش آموزش و پرورش اعلام کرده جمعیت مدرسه رو رشد منفی داشته ودیگه اینکه چند ده برابر این پول رو میتونن با منع واردات کالاهای مصرفی ( میوه و سبزیجات مثل سیر و پیاز و سیب زمینی و کاهو و گلابی و سیب و پوملو و... انار) و بی کیفیت که نیاز به معرفی نداره و کاهش ریسک سرمایه گذاری پس انداز کنند.