صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
جام اتحاديه باشگاه‌هاي انگليس؛

شياطين سرخ و تاتنهام در دور بعد

در ديگر ديدارها بلكبرن 5 بر 2 از سد پيتر بورو يونايتد گذشت. تاتنهام 2 بر صفر اورتون را شكست داد. پورتسموث هم 4 بر صفر از سد استوك سيتي گذشت. ساندرلند و آستون ويلا پس از تساوي بدون گل در وقت قانوني بازي، سرنوشت تيم راهيافته به دور بعد را به ضربه‌هاي پنالتي كشاندند كه با پيروزي 3 بر يك ويلا و صعود اين تيم به دور بعد همراه بود.
کد خبر: ۷۰۳۱۶
| |
1842 بازدید

منچستريونايتد با پيروزي برابر بارنزلي، راهي دور بعد رقابت‌هاي جام اتحاديه باشگاه‌هاي انگليس شد.

به گزارش ايسنا، سه‌شنبه شب با انجام 5 ديدار، رقابت‌هاي جام اتحاديه باشگاه‌هاي انگليس موسوم به كارلينگ كاپ ادامه يافت.

در اين رقابت‌ها منچستريونايتد در خانه بارنزلي با نتيجه 2 بر صفر به پيروزي رسيد تا شكست تلخ ابتداي هفته برابر ليورپول را تا حدودي به فراموشي بسپارد.

در ديگر ديدارها بلكبرن 5 بر 2 از سد پيتر بورو يونايتد گذشت. تاتنهام 2 بر صفر اورتون را شكست داد. پورتسموث هم 4 بر صفر از سد استوك سيتي گذشت.

ساندرلند و آستون ويلا پس از تساوي بدون گل در وقت قانوني بازي، سرنوشت تيم راهيافته به دور بعد را به ضربه‌هاي پنالتي كشاندند كه با پيروزي 3 بر يك ويلا و صعود اين تيم به دور بعد همراه بود.

اين مرحله از رقابت‌هاي جام اتحاديه چهارشنبه‌شب با 3 ديدار ديگر ادامه مي‌يابد كه در آنها آرسنال در حساس‌ترين ديدار اين مرحله ميزبان ليورپول است.

چلسي صدرنشين حال حاضر رقابت‌هاي ليگ برتر پذيراي بولتون خواهد بود. منچسترسيتي هم از اسكانتروپ استقبال مي‌كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟