کفاشیان: هر شخصي رئيس سازمان شود از او حمايت ميكنيم
رئيس فدراسيون فوتبال كشورمان در رابطه با تغيير و تحولات احتمالي در سازمان ورزش كشورمان گفت:هر شخصي توسط رئيس جمهور براي رياست سازمان تربيت بدني معرفي شود از او حمايت مي كنيم.
علي كفاشيان در گفت و گو با ايپنا خاطرنشان كرد: در خصوص گزينههاي مطرح شده براي اين پست علاقه ای به اظهار نظر ندارم با اين حال اعتقاد دارم علي آبادي در هر صورت حضور مجددش مي تواند عملكرد بهتري نسبت به 4 سال گذشته از خود نشان دهد.
وي تصريح كرد: اگر او از اين پست كنار برود باز هم در ورزش كشورمان به عنوان يكي از مديران تاثيرگذار در كميته ملي المپيك مي تواند به كار خود ادامه دهد و از شخصي جديد به عنوان منتخب دولت هم در سازمان تربيت بدني حمايت خواهيم كرد.
وي در رابطه با شايعات اخير مبني بر اختلاف نظر وي بامهدي تاج اظهار داشت: هيچ مشكلي با تاج ندارم و اين موارد در حد شايعه است ضمن اينكه عدم حضور او در بوسني ارتباطي با وجود مشكل و اختلاف نظر با من نيست، نايب رئيس فدراسيون در غياب من بايد در فدراسيون حضور داشته باشد تا به نامهها و امور اداري رسيدگي كند.
رئيس فدراسيون فوتبال كشورمان در رابطه با نتايج تيم ملي اميد و بزرگسالان در تورنمنت اوكراين و ديدار دوستانه عنوان كرد: اين مسابقات محك خوبي براي دو تيم فوتبال كشورمان بود ضمن اينكه با وجود شكست تيم ملي اميد در اين مسابقات از عملكرد آنها رضايت دارم زيرا اين يك تورنمنت معمولي نبود.
كفاشيان افزود:تيم ملي بزرگسالان نيز بعد از ناكامي براي حضور در رقابت هاي جام جهاني پيروزي خوبي كسب كردند با اين حال كميتهاي فني براي تحليل نتايج اين دو تيم در اين ديدارها نشتي برگزار خواهد كرد تا به نقاط ضعف و قوتمان پي ببريم.
وي با اشاره به برگزاري مجمع عمومي درهفته جاري به ايپنا گفت: اين مجمع 21 مردادماه براي تصويب برخي آئين نامههاي انضباطي و همچنين گزارش عملكرد فدراسيون و اعلام نظرات اعضا برگزار خواهد شد.



