صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آقای مهندس ما شما را دوست داریم

آقای موسوی شما به قول خودتان مشاور آقایان هاشمی و خاتمی بودید و در زمان آنها همه چیز به خوبی پیش می رفت و احساس خطر نکردید ولی امروز احساس خطر کرده اید، احساسات پاک شما قابل تقدیر و قابل تحسین است.
کد خبر: ۵۰۶۹۶
| |
40268 بازدید

جمعی از دانشجویان حامی مهندس موسوی در پیام ارسالی خود برای "تابناک" آورده اند:

مسئولین محترم تابناک خواهشمندیم نوشته زیر را که توسط ما دانشجویان طرفدار آقای مهندس میرحسین موسوی تهیه شده است در صفحه اصلی تابناک بگذارید تا همه بدانند که ما نقد از محبوب خود را در منظر عموم افتخار می دانیم.

آقای مهندس میر حسین موسوی ما شما را دوست داریم

آقای مهندس میر حسین موسوی ما شما را دوست داریم و دلمان برای شما می سوزد. با توجه به اینکه بعد از مناظره با دکتر محسن رضایی تعداد زیادی از آراء خود را از دست داده اید و سئوالاتی که در سطح وسیعی در بین طرفداران شما شبهه و تردید ایجاد کرده است باعث کاهش بیش از حد آراء شما و نا امیدی و دلسردی ما می شود، بنابراین خواهش می کنیم هرچه زودتر و به صورت شفاف به این سئوالات جواب دهید تا دوباره امیدها را در دلها زنده کنید:

- آقای موسوی شما به قول خودتان مشاور آقایان هاشمی و خاتمی بودید و در زمان آنها همه چیز به خوبی پیش می رفت و احساس خطر نکردید ولی امروز احساس خطر کرده اید، احساسات پاک شما قابل تقدیر و قابل تحسین است.

اما جناب آقاي موسوي سوال مي کنیم ازشما که در زمان آقاي هاشمي تورم شد 49.5 درصد، 49 ميليارد دلار استقراض خارجي کرديم. بحران هاي اجتماعي بسياري از شهرهاي بزرگ ما را در بر گرفت و عده زيادي کشته شدند، شما چرا احساس خطر و ابراز نگراني نکرديد؟

جناب آقاي موسوي وقتي که تحريم شد و 20 ميليون دلار آقاي کلينتون گذاشت مبني بر اينکه هر شرکتي که بالاي 20 ميليون دلار با ايران قرارداد نفتي ببندد، تورم شد 49.5 درصد شما (چرا) نگران نشديد؟

جناب آقاي موسوي وقتي که جريان برانداز در 18 تير شروع کرد و مي خواست تهران را بگيرد و حرکت کند به سمت مرکز حکومت، و علنا هم اطلاعيه دادند و از بيرون از کشور هم حمايت شدند و به قول خودشان مي خواستند انقلاب مخملي را راه بيندازند چرا شما نگران کشور نشديد و احساس خطر نکردید؟

جناب آقاي موسوي! وقتي که همه احکام اسلام قرون وسطایی قلمداد شد و ائمه معصومین توسط روزنامه های زنجیره ای مورد اهانت واقع شد، چرا احساس خطر نکردید؟

جناب آقاي موسوي! امام خمینی در مورد اسراییل فقط یک نظر داشتند و آن اینکه "اسراییل باید از صحنه روزگار محو شود " این شعار در دولتهای سابق تعطیل شد و طرح علمی موضوع هولوکاست توسط رئیس جمهور منتخب مردم شما را نگران کرده است؟

جناب آقاي موسوي! ما دانشجویان منتظر جوابهای روشن و شفاف شما هستیم تا تصمیم بگیریم و تکلیف شرعی خود را بدانیم که به نفع شما تبلیغ کنیم یا علیه شما تلاش نماییم قطعاً جواب ندادن شما به منزله جواب نداشتن شماست. ما شما را دوست داریم و دلمان برای شما می سوزد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟