صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رضازاده هم از افشارزاده حمايت كرد

کد خبر: ۲۲۹۶۷
| |
1179 بازدید

قويترين مرد سالهاي 2000 تا 2007 جهان و المپيک گفت: تمامي آنهايي که دستي بر آتش ورزش داشته و دارند،خوب مي دانند که افشارزاده در هر پست و سمتي که قبول مسئوليت کرده، فقط و فقط به اعتلاي ورزش و پيشرفت امور توجه داشته و هيچ نگاه ابزاري به مسئوليتش نکرده است.

حسين رضازاده وزنه برداري اسطوره اي ايران و جهان در آستانه انتخابات کميته ملي المپيک به خبرنگار ورزشي برنا گفت:توجه افشارزاده به ورزشکاران و مربيان و در کل مجموعه زحمت کش تيمهاي ملي نيز در نوع خود بي نظير بوده که همين عامل زمينه ساز موفقيتهاي بزرگ در دو المپيک 2000 سيدني و 2004 آتن بود. او از نزديک مشکلات و معضلات اردو در تمامي رشته ها را مي دانست،امور ملي پوشان را پيگيري مي کرد و در مواقع موفقيت و پيروزي نيز اولين نفري بود که براي ارج نهادن و تقدير از فرد قدم پيش مي گذاشت.

وي افزود:رفع دغدغه ورزشکاران هميشه در اولويت برنامه هاي او در کميته المپيک بود و اکثر قهرمانان و ورزشکاراني که در دوره دبير کلي وي مشکلي داشته اند،شاهدند که افشارزاده چه تلاشي براي رفع آن مي کرد.

رضازاده به ارتباطات بين المللي افشارزاده و تاثيرات آن در ورزش کشور اشاره کرد و گفت: خودم از نزديک ديده ام که روساي فدراسيونهاي مختلف بين المللي،دست اندرکاران شوراي المپيک آسيا و حتي مسئولين IOC چه احترامي براي اين مدير با تجربه قائلند. مديران داخل کشور نيز از نزديک ديده و لمس کرده اند که او از همين ارتباطات چگونه براي رفع مشکلات رشته هاي مختلف استفاده کرد.

مدير تيمهاي ملي وزنه برداري با تاکيد بر اينکه فقط افشارزاده مي تواند کرسي از دست رفته ايران در کميته بين المللي المپيک را بازگرداند،يادآور شد: کرسي از دست رفته ايران در کميته بين المللي المپيک با تلاشهاي بي دريغ و ارتباطات افشارزاده به ايران و شخص هاشمي طبا رسيد و شک ندارم که او بار ديگر با ارتباط نزديکي که با شيخ احمد و ديگر دست‌اندرکاران OCA و IOC دارد،مي تواند مجدداً اين پست حساس بين المللي را به کشورمان بازگرداند.

وي در پايان گفت:افشارزاده امتحان خود را در تمامي مسئوليت ها از اداره کل تربيت بدني گرفته تا رئيس فدراسيوني و دبير کلي به خوبي پس داده و همگي بر توانايي و قابليتهاي او ايمان دارند. به نظر من وقتي همه او را بهترين مي دانيم و در توانايي اش شکي نيست، اصلاً نيازي نبود کانديداهاي ديگر که چند سال ارزشمند را براي درک موقعيت و کسب ارتباطات از دست خواهند داد، کانديدا شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟