حمله سایبری به دو تاسیسات آبی رژیم صهیونیستی

یک روزنامه صهیونیستی خبر داد که به تازگی دو تأسیسات آبی رژیم صهیونیستی هدف حمله سایبری قرار گرفته است.
کد خبر: ۹۹۰۹۹۸
|
۲۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۸ 17 July 2020
|
12867 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس از پایگاه خبری «عرب۴۸»،‌ یکی از این حمله‌ها یک پمپ آب در منطقه «الجلیل الاعلی» و دیگری یک تأسیسات در منطقه جنوبی قدس اشغالی را هدف قرار داده است.

سازمان آب رسانی رژیم صهیونیستی با اذعان به این حمله مدعی شد: «مسئله مربوط به دو تأسیسات فاضلابی کوچک بخش کشاورزی است که بلافاصله از سوی مسئول محلی در کیبوتص (نام یک روستا) تعمیر شد. به سرویس دهی و عملکرد تأسیسات آسیبی وارد نشده است».

حدود سه ماه پیش نیز منابع صهیونیستی در اقدامی مشابه از حمله سایبری به زیرساخت‌های تامین آب شرب فلسطین اشغالی خبر داده بودند

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت