میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پیش بینی گرمای ۴۰ درجه در مازندران

کارشناس هواشناسی مازندران گفت با شکل گیری جریانات گرم جنوبی، امروز و فردا شاهد افزایش قابل ملاحظه دما در استان خواهیم بود.
کد خبر: ۹۸۰۰۵۸
| |
13569 بازدید
پیش بینی گرمای ۴۰ درجه در مازندران

 

به تابناک به نقل ازخبرگزاری صداوسیما  فرجی افزود: پیش بینی می‌شود بیشینه دما، امروز و فردا در مناطق غربی بین ۲۸ تا ۳۲ درجه سانتیگراد و در مناطق مرکزی و شرقی استان مازندران بین ۳۵ تا ۴۰ درجه سانتیگراد باشد.

به گفته وی بر اثر تنش گرمایی ، احتمال خسارت به درختان میوه به ویژه مرکبات و همچنین واحدهای مرغداری و دامداری وجود دارد.

همچنین آسمان استان مازندران امروز جمعه صاف همراه با افزایش محسوس دما پیش بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی مازندران تصریح کرد: از بعدازظهر روز شنبه با ورود سامانه بارشی به استان به تدریج وزش باد نسبتا" شدید، افزایش ابر همراه با بارش پراکنده در سطح استان خواهیم داشت.

فرجی گفت: آسمان استان روزهای یکشنبه و دوشنبه، ابری و خنک همراه با بارش پراکنده باران خواهد بود که تا بعدازظهر دوشنبه ادامه پیدا می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: دریا تا اواسط روز شنبه موج کوتاه دارد و برای فعالیت‌های دریایی مناسب خواهد بود.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات