میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دومین دستور روحانی با موضوع جوجه‌کُشی

رئیس جمهور پس از دریافت گزارش از بین بردن جوجه‌های یک روزه، به وزیر جهاد کشاورزی دستور داد که "در اسرع وقت و با نهایت حساسیت موضوع مورد بررسی قرار گرفته و ضمن معرفی متخلفین به مراجع قضایی، موضوع با شفافیت برای افکار عمومی تبیین شود".
کد خبر: ۹۷۳۵۸۸
| |
12728 بازدید
دومین دستور روحانی با موضوع جوجه‌کُشی
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، حجت الاسلام حسن روحانی در پی نوشت گزارش مذکور خطاب به دکتر خاوازی تاکید کرده است: "با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به اصلاح رویه‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با این موضوع برای جلوگیری از اقدامات مشابه تسریع و نتیجه را گزارش نمائید. "

رئیس جمهور در جلسه عصر یکشنبه هیات دولت نیز دستور داده بود" نسبت به اقدام غیرقانونی و غیر اخلاقی از بین بردن جوجه‌های یک روزه سریعا رسیدگی شود و عاملان آن تحت تعقیب قرار گیرند".
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات