صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ورود سازمان بازرسی به موضوع معدوم‌سازی جوجه‌ها

رئیس سازمان بازرسی کل کشور، معدوم سازی جوجه‌های یک روزه را اقدامی غیرانسانی و غیرقانونی خواند و گفت: ما این تخلف را به جد دنبال می‌کنیم و نتیجه را اطلاع رسانی خواهیم کرد.
کد خبر: ۹۷۳۳۸۱
| |
6381 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن درویشیان افزود: وقتی این خبر را شنیدم و تصاویر را دیدم بسیار متأثر شدم چرا که کاری غیر انسانی صورت گرفته است و سازمان بازرسی به محض اطلاع از این موضوع ورود کرد.

وی گفت: البته خیلی قبل‌تر از این اتفاق ما درباره برخی از مشکلات از جمله تأمین ارز مورد نیاز برای نهاده‌های طیور در زمینه تولید مرغ و جوجه یک روزه اقدام کرده بودیم و ۹ فروردین در این خصوص با بانک مرکزی مکاتبه کردیم و مجدد هم پیگیری‌ها انجام شد تا ارز مورد نیاز بیش از ۲ میلیون تن نهاده‌های طیور که اکنون در بنادر هست تأمین شود که منتظر تخصیص ارز و حمل آن‌ها برای استفاده تولید کنندگان مرغ است که تا به حال رخ نداده است.

درویشیان در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما افزود: اینکه آیا در این موضوع انجمن تولید کنندگان جوجه یک روزه مقصر بوده و یا در نتیجه مصوبه ستاد تنظیم بازار بوده و یا علل دیگری داشته است به جد دنبال و نتیجه را اطلاع رسانی می‌کنیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور این کار را اقدامی غیر انسانی خواند و گفت: این اقدام هیچ مجوز شرعی و قانونی ندارد و مراجع ذیربط در این خصوص برخورد قانونی خواهند کرد.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات