ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

علاوی از تشکیل دولت انصراف داد

نخست وزیر جدید و منتخب عراق شامگاه یکشنبه در یک پیام ویدئویی کناره گیری خود از سمت نخست وزیری را اعلام کرد.
کد خبر: ۹۶۲۹۷۶
| |
9964 بازدید

علاوی از تشکیل دولت انصراف داد

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، «محمد توفیق علاوی» نخست وزیر جدید و منتخب عراق شامگاه یکشنبه در پیامی ویدئویی اعلام کرد که از این مقام کناره گیری می‌کند.

علاوی در یک نامه رسمی خطاب به «برهم صالح» رئیس جمهوری عراق بابت عدم موفقیت خود در تشکیل کابینه عذرخواهی کرد.

این مقام دولت عراق درباره علت کناره گیری خود اظهار داشت که «چندین حزب سیاسی با توسل به کارزارهای بدنام سازی و شایعه پراکنی که نتیجه آن، عدم حد نصاب لازم در پارلمان [برای رأی گیری] بود، نشان دادند که نسبت به اجرای اصلاحات جدی نیستند».

بنابر گزارشها، رئیس جمهور عراق ضمن پذیرش نامه عذرخواهی علاوی اعلام کرد که رایزنی‌ها برای انتخاب یک جانشین آغاز شده است.

شایان ذکر است که روز یکشنبه، پارلمان عراق در یک نشست فوق العاده برای دومین بار در کسب رأی اعتماد برای کابینه علاوی شکست خورد.

منبع: ایسنا
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟