تعداد بازدید : 4212
کد خبر:۹۶۱۶۴۶
کد خبر:۹۶۱۶۴۶
20092 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
27 February 2020
ته چین؛

طرز تهیه دو گوله کباب

«دوگوله کباب» یا «دوگلوله کباب» یکی از غذاهای محلی منطقه سنجان در استان مرکزی است که معمولا برای مراسم‌ها به ویژه شب عید نوروز تهیه می‌کنند و با نان یا برنج سرو می‌شود. طرز تهیه این کباب تابه‌ای را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
آقارضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۷
همان دوگوله کباب درسته. در اراک و استان مرکزی به دیزی میگویند دوگوله، یعنی دیگ کوچک. نوعی کباب ماهیتابه است.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۲
نه عزیزم به این نمیگن دوگوله کباب
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.