صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
پس از رأي كميته انضباطي باشگاه؛

نيكبخت پس از حضور در تمرين استيل آذين: در حقم اجحاف شد!

وي كه همراه يكي از اعضاي هيأت مديره استيل آذين در تمرين حاضر شده بود در جلسه‌اي با حميد استيلي و مهاجراني به صحبت پرداخت و توضيحات خود را راجع به اتفاقات رخ داده ارائه كرد. نيكبخت سپس مدتي براي بازيكنان صحبت كرد.
کد خبر: ۹۳۲۲۲
| |
4156 بازدید
عليرضا نيكبخت واحدي صبح امروز در تمرين استيل آذين حاضر شد.

به گزارش فارس، بازيكن تيم فوتبال استيل آذين كه به علت بي انضباطي و مصاحبه عليه حميد استيلي از حضور در تمرينات اين تيم منع شده و در اختيار كميته انضباطي باشگاه قرار گرفته بود، صبح امروز در تمرين استيل آذين در زمين كارگران حاضر شد.

وي كه همراه يكي از اعضاي هيأت مديره استيل آذين در تمرين حاضر شده بود در جلسه‌اي با حميد استيلي و مهاجراني به صحبت پرداخت و توضيحات خود را راجع به اتفاقات رخ داده ارائه كرد. نيكبخت سپس مدتي براي بازيكنان صحبت كرد.

روز گذشته نشست كميته انضباطي باشگاه استيل آذين با حضور عليرضا نيكبخت واحدي براي بررسي اتفاقات گذشته و رسيدگي به تخلفات اين بازيكن برگزار شد كه در پايان اين جلسه مقرر شد اين بازيكن از امروز در تمرينات تيم خود را به كادر فني معرفي كند.

عليرضا نيكبخت واحدي درباره مشكلات پيش آمده با استيلي و بازگشت به تمرينات استيل آذين اظهار اشت: با صحبت‌هايي كه روز گذشته با هيأت مديره، كميته انضباطي و كادر فني داشتم، ابهامات پيش آمده برطرف شد و خوشبختانه به تمرينات بازگشتم.

وي گفت: قبول دارم هميشه حاشيه با من است. تمام حاشيه‌ها، سال گذشته اتفاق افتاد. سال خوبي نداشتم، اما اين موضوع براي تمام بازيكنان در دنيا وجود دارد. مشكل خاصي نبود و تنها سوء تفاهمي بين من و استيلي اتفاق رخ داد كه برطرف شد.

بازيكن استيل آذين تصريح كرد: وظيفه خبرنگاران، خبررساني است، اما بعضي اوقات در حق من اجحاف مي‌كنند و هر چه مي‌خواهند مي‌نويسند. همه خبرنگاران را نمي‌گويم، بيشتر آنها صادق هستند، اما برخي روزنامه‌ها به حاشيه‌ها دامن مي‌زنند. متأسفانه به اين موارد رسيدگي نمي‌شود، اما اميدوارم سال جديد جديت بيشتري در برخورد با اين موارد باشد.

نيكبخت درباره صحبت‌هايش با بازيكنان و مريبان عنوان كرد: هر تيم مانند خانواده است و ممكن است مشكلاتي درون خانواده رخ دهد كه بايد داخل خانواده حل شود. متأسفانه سال گذشته براي من از نظر فوتبالي خوب نبود و نتوانستم سال را با موفقيت تمام كنم. سال گذشته در فوتبال ايران در حق من اجحاف شد و به حقم نرسيدم.

وي درباره اينكه مقصر اين حاشيه‌ها چه كسي است به فارس گفت: شايد در سال‌هاي قبل حاشيه داشتم، اما در سال گذشته زياد مقصر نبودم. نمي‌توان با گذشته زندگي كرد و بايد جبران كنم. خوشحالم سوء تفاهمات برطرف شد و توانستم دوباره به تمرينات بازگردم.

نيكبخت درباره ميزان آمادگي‌اش اظهار داشت: تمريناتم را در مدتي كه نبودم به صورت اختصاصي دنبال مي‌كردم و براي بازي با ابومسلم 100 درصد آماده‌ هستم.

وي در مورد ديدار با پرسپوليس گفت: فعلأ به اين بازي فكر نمي‌كنم و 3 امتياز بازي با ابومسلم از هر چيزي مهم‌تر است تا با پيروزي در اين ديدار با خيال راحت به مصاف پرسپوليس برويم.

نيكبخت درباره مصاحبه عليه استيلي و اينكه گفته بود وي را حلال نمي‌كند تصريح كرد: من چنين چيزي نگفته بودم و براي اينكه ثابت كنم، اين صحبت را نكردم، استيلي را حلال مي‌كنم.

وي درباره حضورش با ظاهر جديد و موهاي كوتاه در تمرين امروز عنوان كرد: سال نو است و بايد با ظاهري جديد حاضر شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...