میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازار میلگرد چین در رکود

کد خبر: ۹۱۴۵۷۶
| |
3347 بازدید

میلگرد صادراتی چین روزهای اخیر افت جزیی داشت چرا که خریداران موجودی کافی در انبارها دارند و با پیش بینی افت قیمت در آینده نزدیک تمایل به خرید نشان نمی دهند.

به گزارش «کالاخبر» به نقل از فولاد ایران، متوسط قیمت فعلی میلگرد صادراتی چین ۵۰۹ دلار هر تن فوب ثبت شده که نسبت به هفته قبل تا ۳ دلار افت داشته است.

از طرفی در بازار داخلی قیمت میلگرد ۵۶۹ تا ۵۷۶ دلار هر تن درب کارخانه ثبت شده که تا ۶ دلار ارزان تر شده است.  شرایط نامساعد جوی موجب رکود تقاضای داخلی و افزایش سطح موجودی بازار داخلی میلگرد چین شده است از این رو قیمت ها کاهش داشته است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت