تعداد بازدید : 1669
کد خبر:۹۱۲۲۳۷
کد خبر:۹۱۲۲۳۷
9263 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ | ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
20 July 2019
ته چین؛

تکنیک ارتقای کیفیت پخت ماهی با نمک

سرآشپزهای ژاپنی که در درست کردن سوشی و پخت انواع ماهی بسیار ماهرند، یکی ترفندهای سرآشپزهای سوشی برای بهتر کردن بافت، رنگ و طعم گوشت ماهی خواباندن ماهی در نمک به روشی خاص است. در این ویدیو این تکنیک خاص را فرا خواهید گرفت.
گزارش خطا
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟