تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 1669
کد خبر:۹۱۲۲۳۷
کد خبر:۹۱۲۲۳۷
9307 بازدید
ته چین؛

تکنیک ارتقای کیفیت پخت ماهی با نمک

سرآشپزهای ژاپنی که در درست کردن سوشی و پخت انواع ماهی بسیار ماهرند، یکی ترفندهای سرآشپزهای سوشی برای بهتر کردن بافت، رنگ و طعم گوشت ماهی خواباندن ماهی در نمک به روشی خاص است. در این ویدیو این تکنیک خاص را فرا خواهید گرفت.
گزارش خطا
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟