بازدید 14273
۶

جزئیات نحوه پرداخت و میزان مالیات خریداران سکه

کد خبر: ۹۰۵۶۰۰
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۱ 15 June 2019

معاون مالیات‌های مستقیم سازمان مالیاتی مشمولان مالیاتی خریداران سکه‌های پیش‌فروشی در سال ۹۷ و نحوه وصول مالیات را اعلام کرد.

به گزارش  تسنیم، نادر جنتی خاطرنشان کرد: کلیه خریداران سکه که در سال ۱۳۹۷ نسبت به دریافت حداکثر ۲۰۰ سکه از سیستم بانکی اقدام نموده‌اند، مشمول مالیات مقطوع بوده و از نگهداری اسناد و مدارک موضوع قانون مذکور و تسلیم اظهارنامه مالیاتی معاف هستند.

وی تأکید کرد: اشخاصی که در سال ۱۳۹۷ بیش از ۲۰۰ سکه دریافت نموده‎اند، مشمول مالیات مقطوع موضوع تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم نبوده و می‎بایست اظهارنامه مالیاتی مربوط به این فعالیت (خرید و فروش سکه) را تا پایان خردادماه سال ۱۳۹۸ به سازمان امور مالیاتی کشور تسلیم نمایند.

جنتی در خصوص نحوه تعیین مالیات مقطوع برای خریداران سکه که طی سال ۱۳۹۷ سکه خود را دریافت کرده‌اند، عنوان کرد: بر این اساس، تا ۲۰ سکه دریافتی مشمول مالیات نمی‌باشد. نسبت به مازاد ۲۰ سکه تا میزان ۶۰ سکه به ازای هر سکه ۱۵۰ هزار تومان مالیات مقطوع؛ نسبت به مازاد ۶۰ سکه تا میزان ۱۰۰ سکه به ازای هر سکه ۲۰۰ هزار تومان مالیات مقطوع و نسبت به مازاد ۱۰۰ سکه تا میزان ۲۰۰ سکه به ازای هر سکه ۲۵۰ هزار تومان مالیات مقطوع تعیین شده است.

وی تصریح کرد: خریداران سکه در محدوده ۲۰ تا ۲۰۰ سکه با تاریخ تحویل سال ۱۳۹۷، لازم است ضمن مراجعه به سامانه عملیات الکترونیک مودیان مالیاتی به نشانی www.tax.gov.ir، کد ملی خود را در بخش «مالیات مقطوع دریافت‎کنندگان سکه» وارد نموده و در صورتی که مشمول مالیات سکه بودند، اقدام به ثبت‎نام در این سامانه نمایند.

معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور اضافه کرد: بدیهی است اطلاعات مؤدی اعم از اطلاعات هویتی، محل اقامت و شماره همراه، پس از ثبت نام، اعتبارسنجی شده و در صورت صحت اطلاعات، نام کاربری و کلمه عبور به شماره همراه مؤدی پیامک خواهد شد.

وی ادامه داد: مؤدی پس از دریافت نام کاربری و کلمه عبور اجازه ورود به بخش مربوطه در سایت عملیات الکترونیک سازمان را پیدا کرده و در ادامه، پس از مشخص کردن تعداد سکه خریداری شده، محاسبات سیستمی انجام شده و مبلغ مالیات تعیین می‌گردد که پس از دریافت شناسه قبض و شناسه پرداخت، امکان پرداخت مالیات فراهم می‌شود.

جنتی همچنین از امکان پرداخت مالیات در چهار قسط مساوی خبر داد و گفت: عدم پرداخت مالیات تا پایان خرداد ۱۳۹۸ یا عدم پرداخت اقساط در سررسید‌های مقرر، مشمول جریمه خواهد بود. معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور افزود: چنانچه مؤدیان مشمول این دستورالعمل نسبت به مالیات تعیین‌شده صرفاً از حیث عدم فروش سکه‌های دریافتی معترض باشند، می‌توانند نسبت به طرح ادعای خود در مراجع دادرسی مالیاتی اقدام و درخواست رسیدگی مجدد نمایند.

وی همچنین یادآور شد: صاحبان مشاغلی که حسب سوابق پرونده یا مجوز صادره از سوی مراجع ذی‌ربط به شغل مرتبط با خرید و فروش سکه اشتغال دارند، مشمول پرداخت مالیات مقطوع نبوده و مکلف هستند نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی شغلی خود اقدام نمایند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱۷
انتشار یافته: ۶
برای مسکن چی؟ ارزش پول آقایان کم می شود؟؟؟؟!!!!!
با سلام
نمی دانم این بحث ها طبق چه معیار و اصل حقوقی ارزیابی می شود.
من ثبت نام کردم و جهت مهریه پرداخت نمودم. من باید چکار کنم.
قیمت زمان ثبت نام با بازار چقدر اختلاف داشته است. فرض کن آن زمان ملک خریده می شد. و یا ماشین خریداری می گردد و یا ماکارونی.
کاشکی آدم عاقلی پیدا می شد و اینقدر با روان مردم بازی نمی کرد. شما اعتماد را از مردم می گیرید که شاید هدفتان همین است
منم یه ربع سکه دارم
به تمامی دوستان توصیه شده بود که به خرید سکه و سرمایه گذاری در بورس های آتیه و بورس اوراق بهادار و سهام شرکت ها از سیستم های دولتی اعتماد نکنند و سکه های خود را از بازار آزاد تهیه کنند.
این روزها را به خوبی پیش بینی میکردیم.
حداقل ۱۰% حباب در سکه وجود دارد که توسط دولت ایجاد شده و از طرفی با دریافت مالیات ، جمعا حدود ۲۰% از مردم باج گیری میشود.
بشین تا بهت مالیات بدیم ...هر وقت از آنهایی که ماشین خریدن خونه خریدن طلا خریدن مالیات گرفتید آن وقت ما هم میدیم .گناه ما چیه؟ چون به بانک مرکزی اعتماد کردیم .این یک کلاهبرداریه من که دیگه عمرا به بانک مرکزی اعتماد کنم
شما که بلد هستید که از خریداران سکه مالیات بگیرید.
از محتکران مسکن چرا نمیگیرید؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل