صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روسیه: از کوبا و ونزوئلا در برابر تحریم‌های آمریکا حمایت می‌کنیم

معاون وزیر خارجه روسیه در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا و ونزوئلا اعلام کرد: این تحریم‌ها غیرقانونی هستند.
کد خبر: ۸۹۲۷۹۱
| |
2955 بازدید

معاون وزیر خارجه روسیه در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا و ونزوئلا اعلام کرد: این تحریم‌ها غیرقانونی هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این مقام روسیه اعلام کرد: مسکو در برابر تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه کوبا و ونزوئلا می‌ایستد و از شرکای استراتژیکش حمایت می‌کند.

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که دیداری با الیوت آبرامز نماینده ویژه آمریکا در امور ونزوئلا در دستورکار مسکو قرار ندارد. 

به تازگی استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: ایالات متحده به منظور جلوگیری از سوءاستفاده غیرقانونی نظام مادورو از اموال مردم ونزوئلا، بانک مرکزی این کشور را تحریم کرد.

وی در این بیانیه تاکید کرد: نظام مادورو اموال مردم ونزوئلا را غارت و چپاول کرده و از آن به نفع حلقه فاسد پول‌شویی استفاده می‌کند.

الیانا جوزف روزا تران، رئیس بانک مرکزی ونزوئلا نیز در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار گرفت.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات