ته چین؛

طرز تهیه موس شکلاتی

کد خبر: ۸۷۵۴۳۸
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۵ 04 February 2019
تعداد بازدید : 141

مواد لازم:
پوره هویج:
4 عدد هویج
ویفر هویج:
دویست و پنجاه گرم پوره هویج
صد گرم ایزومالت(جایگزین شکر)
پنچاه گرم آب
شصت گرم سفیده تخم‌مرغ
ژل لیمو
اسنج هویج:
بیست گرم آرد
سیصد گرم پوره هویج
یک عدد تخم‌مرغ
صد و شصت گرم سفیده تخم‌مرغ
موس شکلات:
صد و هفتاد گرم شکلات تلخ
هفت سفیده تخم‌مرغ
چهل گرم شکر
پنجاه گرم هویج

بازدید 3371
موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته می‌شود اما موس تنها به یک دسر شیرین محدود نمی‌شود و نوعی غذا نیز بشمار می‌آید که در آن ممکن است از گوشت، ماهی و سبزیجات استفاده شود. در زبان فرانسوی موس به معنای کف است. در این ویدو طرز تهیه موس شکلاتی را با راه‌هایی فوق العاده برای تزئین آن‌ها به وسیله پوره و ویفر هویج و اسفنج هویج را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری