صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

آمریکا، ونزوئلا را تهدید کرد

مشاور امنیت ملی آمریکا دولت کاراکاس را تهدید کرد که در صورت بازداشت خوان گوایدو، "رئیس جمهور خودخوانده" این کشور پیامدهای جدی در انتظار دولت ونزوئلا خواهد بود.
کد خبر: ۸۷۴۳۴۴
| |
2273 بازدید

مشاور امنیت ملی آمریکا دولت کاراکاس را تهدید کرد که در صورت بازداشت خوان گوایدو، "رئیس جمهور خودخوانده" این کشور پیامدهای جدی در انتظار دولت ونزوئلا خواهد بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری راشاتودی، جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا دولت کاراکاس را تهدید کرده و گفته که نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا غیرمشروع است و حق بازداشت خوآن گوآیدو، رهبری اپوزیسیون و رئیس جمهوری خودخوانده این کشور را ندارد.

وی در توئیت روز سه شنبه خود نوشت: بگذارید بار دیگر تاکید کنم اگر تلاشی برای از میان برداشتن و منحرف کردن دموکراسی و ضربه زدن به گوآیدو صورت گیرد، دولت کاراکاس با پیامدهای جدی روبرو خواهد شد.

این تهدید از سوی بولتون پس از آن صورت گرفت که طارق صعب، دادستان کل ونزوئلا اعلام کرد که گوآیدو بخاطر ارتکاب جرایم جدی که تهدیدی علیه دستورات قانون اساسی کشور است، مورد تحقیق قرار می‌گیرد.

همزمان با بالاگرفتن تنش‌های داخلی در ونزوئلا، دیوان عالی این کشور سه شنبه دارایی‌های خوان گوایدو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا را مسدود کرد.

خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد، خوآن گوآیدو خواستار برگزاری تظاهرات خیابانی گسترده طی امروز چهارشنبه شده است.

گوآیدو از سوی آمریکا و بسیاری از کشورهای غربی به عنوان "رئیس جمهور" ونزوئلا به رسمیت شناخته شده است.

مادورو که گوآیدو را به دست داشتن در کودتایی تحت رهبری آمریکا برای براندازی دولت کاراکاس متهم می‌کند، روی حمایت ارتش ونزوئلا حساب باز کرده است.

این اخبار در حالی منتشر شده که پنتاگون اقدام نظامی در ونزوئلا را رد نکرده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات