میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واریز سود سهام عدالت بیش از ۵ میلیون نفر

کد خبر: ۸۵۶۵۲۸
| |
15574 بازدید
واریز سود سهام عدالت بیش از ۵ میلیون نفر

رئیس کل سازمان خصوصی سازی از واریز سود سهام عدالت پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر افراد مشمول تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی کشور خبر داد و گفت: سود سایر گروههای مشمولین به مرور هر ماه یا دو ماه یکبار پس از دریافت پول از شرکت های سرمایه پذیر پرداخت می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، علی اشرف عبدالله پوری حسینی با بیان این که برای دومین سال متوالی سود سهام عدالت از شرکت های سرمایه پذیر وصول و به مشمولان پرداخت می شود، افزود: امسال در نخستین روز آذر و همزمان در آستانه میلاد پربرکت پیامبر اعظم (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع) دومین نوبت سود سهام عدالت به حساب مشمولان واریز شده است.

وی ضمن اشاره به اینکه روند پرداخت سود سهام عدالت در سال جاری نسبت به سال گذشته کمی متفاوت است، اظهارداشت: پارسال در نوبت اول یک سوم سود به تمامی مشمولان پرداخت شد اما امسال سیاست بر این است که سود سهام بصورت گروهی و کامل تسویه شود.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: سال گذشته 150 هزار تومان سود به مشمولان دارای یک میلیون تومان سهام پرداخت شد و اغلب این مشمولان از محل تخفیف است بنابراین عزیزان در کمیته امداد و بهزیستی از این تخفیف برخوردار هستند.

وی افزود: سال گذشته نوبت اول 50 هزار تومان و نوبت دوم 100 هزار تومان سود به این مشمولان پرداخت شد که خیلی جلوه نکرد.

پوری حسینی تصریح کرد: امسال از ابتدا 175 هزار تومان به حساب کم درآمدترین اقشار یعنی مشمولان زیرپوشش نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد و بهزیستی واریز و به مرور هر ماه یا دو ماه یکبار پس از دریافت پول از شرکت های سرمایه پذیر سود سهام به بقیه اقشار مشمول جامعه به نوبت پرداخت خواهد شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر تنها سود سهام عدالت مددجویان کمیته امداد و مستمری بگیران سازمان بهزیستی واریز و سود بقیه اقشار جامعه هنوز پرداخت نشده است.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی یادآورشد: هم اکنون افزون بر پنج میلیون و 300 هزار نفر مشمولین زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی کشور هستند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت