صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بحث حذف یارانه دهک‌های بالا دوباره داغ شد

کد خبر: ۸۴۳۵۶۴
| |
4176 بازدید
بحث حذف یارانه دهک‌های بالا دوباره داغ شد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: دولت باید به منظور کنترل بازار و کاهش نقدینگی به سمت کوپن و کالابرگ پیش برود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، عزت‌الله یوسفیان‌ملا، با اشاره به لزوم قطع یارانه دهک‌های بالای جامعه، اظهار کرد: پرداخت یارانه نقدی به شدت تورم‌زا است، به نحوی که ماهانه 42 هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور سرگردان می‌شود که این رقم معادل 8 درصد نقدینگی کل کشور است.

وی افزود: دولت باید به منظور کنترل بازار و کاهش نقدینگی به سمت کوپن و کالابرگ پیش برود.

یوسفیان‌ملا با اشاره به بسته حمایتی دولت برای حمایت از اقشار کم درآمد، تصریح کرد: ارائه این بسته حمایتی از سوی دولت می‌تواند ضمن کاهش دادن نقدینگی، باعث تثبیت قیمت‌ها شود، بنده معتقدم که با اعطای پول نقد به اقشار کم درآمد نمی‌توان از آنها حمایت کرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه بیان کرد: ضربات حاصل از وارد شدن نقدینگی به کشور آنقدر مهلک است که بهتر است دولت حتی برای خرید بنزین و پرداخت پول گاز، برق و آب نیز از روش‌های غیر نقدی استفاده کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: حذف یارانه دهک‌های بالای جامعه به عنوان یک ضرورت در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات