21 فقره سرقت در پرونده دزد شرکت های خصوصی

کد خبر: ۸۱۳۰۵۲
|
۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۷ 02 July 2018
|
1743 بازدید

رئیس کلانتری ۱۴۸ انقلاب از دستگیری سارق و مالخر شرکت‌های خصوصی خبر داد و گفت: این سارق حرفه‌ای با داشتن ۲۱ فقره سابقه سرقت، تحت پوشش نظافتچی وارد شرکت‌ها می‌شده و اقدام به سرقت می‌کرده است.

به گزارش خراسان، سرهنگ پیمان لطیفی، گفت: در پی تماس تلفنی یکی از شهروندان مبنی بر سرقت تجهیزات اداری شرکتش، گروهی از ماموران کلانتری، برای بررسی موضوع و دستگیری سارق یا سارقان وارد عمل شدند.

وی با اشاره به این که شاکی در اظهارات خود به ماموران کلانتری گفت: فردی را به عنوان نظافتچی استخدام کرده و پس از پایان کار وی متوجه به سرقت رفتن تجهیرات اداری شرکتش شده است، بیان کرد: ماموران موفق شدند ضمن شناسایی مخفیگاه متهم، وی را دستگیر کنند و تحت بازجویی قرار دهند.

وی با بیان این که متهم در همان بازجویی اولیه به سرقت لپ تاپ و سی پی یو اعتراف کرد، گفت: سارق همچنین اقرار کرد که بیش از یک سال به عنوان نظافتچی وارد منازل و شرکت‌ها می شده و اموال مسروقه را به مالخران می‌فروخته است.

رئیس کلانتری انقلاب گفت: با هماهنگی مقام قضایی مالخر اموال مسروقه دستگیر و مقداری از اموال مسروقه در مغازه تجهیزات کامپیوتر فروشی وی کشف شد.

سرهنگ لطیفی افزود: با دستگیری سارق و مالخر اموال مسروقه، هر دو متهم برای تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس آگاهی تهران قرار گرفتند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت