ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرعت بالا،جان یک نفر را گرفت

کد خبر: ۸۰۸۷۹۶
| |
2163 بازدید

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران از تصادف مرگبار یک دستگاه وانت پیکان در مسیر غرب به شرق بزرگراه آزادگان خبر داد.

به گزارش آرمان، سرهنگ احسان مومنی گفت: حوالی ساعت ۱۹ یک دستگاه وانت پیکان در مسیر غرب به شرق بزرگراه آزادگان قبل از پل شهید کاظمی در حرکت بوده که به‌علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه با جدول برخورد و در نهایت به پایه تابلو راهنمای تعیین مسیر برخورد می‌کند.

مومنی در ادامه افزود: متاسفانه بر اثر شدت ضربه وارده یک نفر در محل حادثه فوت می‌کند و فرد دیگر به مراکز درمانی منتقل می‌شود.

وی به رانندگان توصیه کرد: قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت و با سرعت مطمئنه رانندگی نمایند تا در صورت بروز هرگونه حادثه بتوانند به‌راحتی وسیله نقلیه را کنترل نمایند و شاهد وقوع چنین حوادث دلخراشی در سطح معابر نباشیم.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات