7 مصدوم در آتش‌سوزی درگهان قشم

کد خبر: ۸۰۳۲۷۱
| |
2876 بازدید

فرماندار شهرستان قشم از مهار نسبی آتش سوزی در بخشی از بازار قدیم درگهان قشم خبرداد.

به گزارش قانون، علیرضا نصری با بیان اینکه بر اثر این سانحه هفت نفر مصدوم شدند، افزود: تمامی این مصدومان بلافاصله توسط نیروهای امدادی حاضر در محل درمان شدند.

وی با اشاره به حضور به موقع نیروهای آتش نشانی و کلیه نیروهای امدادی در محل حادثه، خاطرنشان کرد: هنوز میزان خسارت وارده ناشی از این حادثه مشخص نیست.

فرماندار قشم تصریح کرد: در حال حاضر با تلاش نیروهای آتش نشانی حریق تا حد چشمگیری مهار شده است.

شامگاه شنبه بخشی از بازار قدیم درگهان دچار حریق شد.

ازدحام کسبه و صاحبان کالا به منظور نجات بخشی از کالاهای‌شان از حریق، روند امدادرسانی را دچار مشکل کرده بود که با حضور به موقع نیروهای انتظامی، بسیج و راهنمایی و رانندگی این مساله مدیریت شد و جمعیت متفرق شدند.

بازار قدیم درگهان در سال‌های گذشته نیز دچار حریق شده و بیش از صد واحد صنفی به صورت کامل در آتش سوختند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت