صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خریدی که در هر دو فهرست برانکو ثابت است

کد خبر: ۸۰۱۱۵۹
| |
3668 بازدید

برانکو قبل از آنکه تهران را ترک کند دو فهرست به باشگاه ارائه داده است؛ یک فهرست زمانی است که محرومیت سرخ پوشان برداشته شود و این تیم بتواند در تابستان بازیکن جذب کند. در این حالت سرمربی سرخ پوشان فهرست بازیکنان جدید را به مدیران باشگاه داده تا با آنها وارد مذاکره شوند.

به گزارش تابناک ورزشی، فهرست دوم اما زمانی است که محرومیت پرسپولیس به حالت خود باقی بماند. در این حالت هم برانکو به باشگاه فهرست بازیکن داده است تا جایکه از مدیریت خواسته که با بازیکنان مورد نظرش وارد مذاکره شود و قرارداد آنها را تمدید کند و یا اینکه اجازه جدایی را به آنها ندهد.

در هر دو فهرست نام سروش رفیعی به چشم می آید. در حالت نخست او مشکلی برای بازگشت نخواهد داشت و از همان ابتدای فصل برای سرخ پوشان به میدان می رود اما در حالت دوم پرسپولیس با رفیعی قرارداد امضا می کند اما نیم فصل نخست این بازیکن نمی تواند به میدان رود و راهی فولاد خواهد شد تا یک نیم فصل را در تیم سابق خود بازی کند و با پایان نیم فصل نخست به پرسپولیس برگردد و این نشان می دهد که برانکو حساب ویژه ای روی این بازیکن باز کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟