صندوق آراء پس از تخلیه و شمارش برگههای موجود در آن، عدد 42 را به عنوان آرای علیرضا امینی در انتخابات ریاست این فدراسیون برای درج بر روی تابلوی نتایج به همراه داشت اما این رای نمیتوانست سکوت منتقدینی که به این سبک برگزاری مجامع نقد داشتند، به همراه بیاورد و حتی ابهاماتی نیز به وجود آمد که سیروس عالمی مدیرکل دفتر امور مشترک نهادها و فدراسیونهای ورزشی به عنوان هماهنگکننده انتخابات فدراسیونها تا حدودی پاسخگویش بود.
به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک؛ انتخابات فدراسیون جودو آنچنان پرحاشیه بود که نتوان به سادگی از کنارش گذشت و این حواشی همچنان نیز ادامه دارد و بر این اساس به نظر میرسد علیرضا امینی روزهای دشواری را بر کرسی ریاست فدراسیون جودو پیش رو خواهد داشت که منتقدین جدی همچون آرش میراسماعیلی اسطوره جودو ایران و دارنده چهار مدال جهانی جودو و همچنین محمد کیهان یکی از چند بنیانگذار و پیشکسوت جودو در کشورمان از مهمترین این اشخاص خواهند بود.
در این میان سازمان ورزش حتی بیش از فدراسیون جودو در معرض انتقاد قرار گرفت و منتقدان فدراسیون جودو در یک صف، انتخابات را انتصابات تعبیر کرده و شیوهای که منجر به انتخاب رئیس فدراسیون میشود را به شدت به چالش کشیدند اما مسئولان سازمان نیز در قبال این نقدها به طور کامل سکوت نکردند و سجادی معاون قهرمانی و همگانی سازمان ورزش در گفت و گویی به طرح برخی مسائل با کلیگویی و عدم ورود به تمامی جزئیات پرداخته بود که بر برخی ابهامات افزود.

مدیرکل دفتر امور مشترک نهادها و فدراسیونهای ورزشی که بر اساس شنیدهها بازنشسته شده یا در مرز بازنشستگی قرار دارد اما هنوز برایش جایگزینی مشخص نشده و همچنان تصدی این مسئولیت را برعهده دارد، در گفت و گویی با تابناک ضمن تایید گفتههای سجادی تحت عنوان اینکه ایشان رئیس بنده است و هرچه گفتهاند، صحیح است، در پاسخ به این پرسش که چرا برای نخستین بار اشخاصی به جز اعضاء مجمع انتخاباتی به مجمع جودو راه داده نشدهاند گفت: آیا اجرای قوانین و مقررات ایراد دارد؟ ما قوانین و مقررات را اجرا کردیم.
سیروس عالمی در ادامه در پاسخ به این مسئله که یعنی تاکنون قوانین در مجامع انتخاباتی رعایت نمیشده، از بیان پاسخ صریح و بیان آری یا خبر طفره رفت و عنوان کرد: ما قوانین و مقررات برگزاری مجامع را در تمامی ردهها باید انجام بدهیم، حال خوشبختانه یا متاسفانه از انتخابات فدراسیون جودو شروع شد و کارمان را بر اساس مقررات انجام دادیم و حتماً در مجامع بعدی نیز این روال باید طی شود.
وی اما با ارائه چنین پاسخی، با پرسش دیگری مواجه شد که گفتههای پیشینش را به چالش میکشید و آن اینکه چگونه آرش میراسماعیلی طبق این قوانین به مجمع انتخاباتی راه داده نشدهاند اما برخی اشخاص که نه عضو مجمع بودهاند و نه خبرنگار بودهاند، توانستهاند در مجمع حضور پیدا کنند تا اینچنین پاسخی ارائه شود: ما سعی کردیم مقررات را رعایت کنیم و اگر نشده باید از فدراسیون پیگیری کنیم که چرا بخشنامه را خوب رعایت نکرده است!
عالمی همچنین در خصوص مطلبی که یکی از خبرگزاریهای رسمی بدون ذکر منبعی مشخص مبنی بر رد صلاحیت شدن یکی از کاندیداهای ریاست منتشر کرده بود، ضمن خودداری از تایید یا تکذیب این خبر گفت: ما حسب مقررات افرادی که ثبت نام میکنند، مواردشان را دریافت کرده و به مراجع نظارتی ارسال میکنیم. هرکدام از آقایان را که مراجع نظارتی جواب نداد برای مجمع دعوت نمیکنیم و هر کدام را که جواب داد، دعوت میکنیم.
دفتر امور مشترک نهادها و فدراسیونهای ورزشی در این ارتباط که آیا طبق قوانین نباید این موضوع به صورت مکتوب به شخص ردصلاحیت شده اطلاع داده شود تا حق اعتراض داشته باشد و چرا این مسئله تلفنی به این شخص اعلام شده، پاسخ منفی داد(!) و طرح دیگر پرسشها را به گفت و گوی حضوری موکول کرد. این در حالی است که حتی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و شورای شهر نیز، هر شخصی به هر دلیلی رد صلاحیت شود، به صورت مکتوب به وی اطلاع داده میشود تا فرد امکان اعتراض در مراجع قضایی را داشته باشد.
البته پرسشهای متعددی نیز از عالمی بدون آنکه امکان طرحش به وجود آید، بیپاسخ ماند که علت عدم ارسال دعوتنامه مکتوب برای کاندیداهای انتخابات ریاست بسیاری از فدراسیونهای ورزشی و دعوت تلفنی از ایشان چیست و آیا میدانند در مجامع انتخاباتی برگزار شده برای فدراسیونهای ورزشی، در صورت وقوع این مسئله که متاسفانه مکرراً اتفاق افتاده، با شکایت کاندیدایی که دعوتنامه رسمی دریافت نکرده و رسیدی بابت این دریافت امضاء ننموده به دیوان عدالت اداری، به واسطه عدم رعایت قوانین و حضور بدون هماهنگی کاندیدا، انتخابات باطل میشود و مجدداً باید انتخابات فدراسیونهایی با این وضعیت برگزار شود؟ آیا کسی شکایت میکند؟!
همچنین این پرسش قابل طرح بود که چگونه در مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو، هادی ساعی که پس از المپیک پکن از ورزش خداحافظی کرد، به عنوان نماینده ورزشکاران حضور داشت اما در انتخابات فدراسیون جودو، آرش میراسماعیلی که شاید چند هفته زودتر از ساعی با دنیای قهرمانی وداع کرده بود، پس از چندین دوره حضور، اجازه نیافت به عنوان نماینده ورزشکاران رای دهد؟ آیا از این تناقض واضحتر میتوان سراغ داشت؟
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.