صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تلاش همه جانبه افغانستان برای رهایی شهروندان هندی از چنگ طالبان

وزیر خارجه افغانستان در تماس تلفنی با همتای هندی خود از تلاش های همه جانبه کشورش برای رهایی شهروندان ربوده شده هندی از چنگ طالبان خبر داد.
کد خبر: ۷۹۶۷۹۲
| |
1643 بازدید

وزیر خارجه افغانستان در تماس تلفنی با همتای هندی خود از تلاش های همه جانبه کشورش برای رهایی شهروندان ربوده شده هندی از چنگ طالبان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از افق، «صلاح‌الدین ربانی» وزیر خارجه افغانستان در تماس تلفنی با «سوشما سوراج» همتای هندی خود اعلام کرد کشورش برای رهایی شهروندان ربوده شده هندی، تمام تلاش خود را خواهد کرد.

وی افزود که نیروهای امنیتی افغانستان تمامی امکانات خود را به کار می‌گیرند تا ۵ مهندس هندی را از چنگ ربایندگان نجات داده و امنیت و مصونیت آنها را تأمین کنند.

لازم به ذکر است که صبح روز گذشته گروه طالبان، ۸ کارمند یک شرکت برق از جمله ۷ شهروند هندی را از ولایت «بغلان» ربود.

هرچند پلیس بغلان از آغاز تلاش‌ها برای رهایی این افراد خبر داده، اما هنوز از سرنوشت آنها اطلاعی در دست نیست.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات