تلاش همه جانبه افغانستان برای رهایی شهروندان هندی از چنگ طالبان

وزیر خارجه افغانستان در تماس تلفنی با همتای هندی خود از تلاش های همه جانبه کشورش برای رهایی شهروندان ربوده شده هندی از چنگ طالبان خبر داد.
کد خبر: ۷۹۶۷۹۲
|
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۵ 07 May 2018
|
1575 بازدید

وزیر خارجه افغانستان در تماس تلفنی با همتای هندی خود از تلاش های همه جانبه کشورش برای رهایی شهروندان ربوده شده هندی از چنگ طالبان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از افق، «صلاح‌الدین ربانی» وزیر خارجه افغانستان در تماس تلفنی با «سوشما سوراج» همتای هندی خود اعلام کرد کشورش برای رهایی شهروندان ربوده شده هندی، تمام تلاش خود را خواهد کرد.

وی افزود که نیروهای امنیتی افغانستان تمامی امکانات خود را به کار می‌گیرند تا ۵ مهندس هندی را از چنگ ربایندگان نجات داده و امنیت و مصونیت آنها را تأمین کنند.

لازم به ذکر است که صبح روز گذشته گروه طالبان، ۸ کارمند یک شرکت برق از جمله ۷ شهروند هندی را از ولایت «بغلان» ربود.

هرچند پلیس بغلان از آغاز تلاش‌ها برای رهایی این افراد خبر داده، اما هنوز از سرنوشت آنها اطلاعی در دست نیست.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت