میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وزیر ارشاد به دیدار «جمشید مشایخی» رفت

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان با روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی عصر روز گذشته با برخی از هنرمندان پیشکسوت دیدار و گفت و گو کرد.
کد خبر: ۷۸۵۷۵۳
| |
3960 بازدید

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان با روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی عصر روز گذشته با برخی از هنرمندان پیشکسوت دیدار و گفت و گو کرد.


به گزارش ایسنا، سیدعباس صالحی ابتدا با حضور در منزل جمشید مشایخی سال نو را به وی تبریک گفت و برای این پیشکسوت که پیام روز ملی هنرهای نمایشی را در سال جاری نوشته است، آرزوی سلامتی و طول عمر کرد.
در ادامه صالحی با حضور در منزل احترام برومند با تبریک سال نو به وی برای مرحوم داود رشیدی طلب آمرزش کرد. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار بر جمع آوری و انتشار خاطرات و مستندات باقی مانده از داود رشیدی تاکید کرد.
صالحی همچنین آغاز سال جدید و روز تئاتر را به رضا بابک که در این دیدار حاضر بود، تبریک گفت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان برنامه‌های خود در روز ملی هنرهای نمایشی با حضور در تالار سنگلج به تماشای نمایش "جعفر خان از فرنگ برگشته" به کارگردانی رحمت امینی نشست.

وزیر ارشاد به دیدار «جمشید مشایخی» رفت

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات