صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزیر ارشاد به دیدار «جمشید مشایخی» رفت

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان با روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی عصر روز گذشته با برخی از هنرمندان پیشکسوت دیدار و گفت و گو کرد.
کد خبر: ۷۸۵۷۵۳
| |
3999 بازدید

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان با روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی عصر روز گذشته با برخی از هنرمندان پیشکسوت دیدار و گفت و گو کرد.


به گزارش ایسنا، سیدعباس صالحی ابتدا با حضور در منزل جمشید مشایخی سال نو را به وی تبریک گفت و برای این پیشکسوت که پیام روز ملی هنرهای نمایشی را در سال جاری نوشته است، آرزوی سلامتی و طول عمر کرد.
در ادامه صالحی با حضور در منزل احترام برومند با تبریک سال نو به وی برای مرحوم داود رشیدی طلب آمرزش کرد. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار بر جمع آوری و انتشار خاطرات و مستندات باقی مانده از داود رشیدی تاکید کرد.
صالحی همچنین آغاز سال جدید و روز تئاتر را به رضا بابک که در این دیدار حاضر بود، تبریک گفت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان برنامه‌های خود در روز ملی هنرهای نمایشی با حضور در تالار سنگلج به تماشای نمایش "جعفر خان از فرنگ برگشته" به کارگردانی رحمت امینی نشست.

وزیر ارشاد به دیدار «جمشید مشایخی» رفت

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار