جزییاتی جدید از پرونده قتل 4 زن در باغ فردوس

کد خبر: ۷۶۶۷۵۰
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۹ 22 January 2018
|
2636 بازدید

فرمانده انتظامی‌استان کرمانشاه با بیان اینکه دو نفر از عاملان قتل چهار زن در باغ فردوس کرمانشاه دستگیر شده‌اند، جزییاتی جدید از این پرونده را اعلام کرد.

به گزارش مردم سالاری، سردار «منوچهر امان‌اللهی» در این رابطه گفت: روز 22 دی ماه پس از قتل یک مادر و سه دخترش در باغ فردوس کرمانشاه، موضوع به صورت ویژه در دستور کار تیمی‌ویژه از ماموران انتظامی‌قرار گرفت.

وی افزود: براساس اطلاعات اولیه به دست آمده فردی تیرماه امسال به دلیل اختلافات خانوادگی پدر زن خود را به قتل می‌رساند که اولیای دم پس از گذشت چند ماه رضایت می‌دهند.

فرمانده انتظامی‌استان کرمانشاه عنوان کرد: برادران مقتول که از این اقدام برادرزاده‌ها و همسر برادرش خشمگین هستند، صبح روز 22 دی در باغ فردوس کرمانشاه آنها را با سلاح گرم به قتل رسانده و با استفاده از یک دستگاه خودرو پراید از صحنه متواری شدند.

سردار امان‌اللهی با بیان اینکه دو برادر به همراه دو پسر یکی از آنان در این قتل دخیل بودند، گفت: متهمان پس از متواری شدن از صحنه جرم خودرو پراید را در یکی از جاده‌های روستایی رها کردند.

وی افزود: ماموران در نهایت با کارهای اطلاعاتی شبانه‌روزی محل اختفای دو نفر از متهمان را به ترتیب در مرکز استان و یکی از روستاهای حاشیه‌ای کرمانشاه شناسایی و دستگیر کردند.

به گفته فرمانده انتظامی‌استان کرمانشاه سه نفر از عوامل دخیل در این پرونده دارای سوابق کیفری هستند. امان‌اللهی اظهارکرد: اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی به منظور دستگیری دو متهم دیگر این پرونده و مشخص شدن دیگر زوایای پرونده همچنان ادامه دارد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت