قاتل خاموش جان ۴ تن را گرفت

کد خبر: ۷۵۷۵۹۱
|
۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۸ 23 December 2017
|
2487 بازدید

سخنگوی اورژانس کشور گفت: در 48 ساعت گذشته چهار نفر در اثر استنشاق گاز مونواکسید کربن جان خود را از دست داده و ۹۱ نفر نیز در اثر این گاز مرگبار مسموم و راهی بیمارستان شده‌اند.

به گزارش مردم سالاری، مجتبی خالدی با بیان اینکه مردم عزیز باید خطر این گاز را جدی بگیرند، افزود: لازم است که از نصب بخاری و آبگرمکن در اتاق و محل‌هایی که هوا در آنها جریان ندارد، خودداری کنند.

سخنگوی اورژانس کشور خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که بخاری و لوله بخاری مشکلی نداشته باشد، به صورتی که سرد بودن لوله بخاری نشانه کارکرد نادرست آن است.

وی تصریح کرد: مردم توجه داشته باشند که شعله بخاری باید آبی بوده و حتما قبل از نصب بخاری و آبگرمکن مسیر دودکش را بررسی کنند و سعی شود مسیر دودکش پر پیچ و خم نباشد. همچنین نصب هرگونه وسیله گازسوز در حمام خطرناک است.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان اورژانس کشور، وی اظهارداشت: به محض اینکه فردی دچار مسمومیت با مونواکسید کربن شد باید به سرعت پنجره‌ها را باز و منبع گاز را قطع کرده و با ۱۱۵ تماس بگیرند.

سخنگوی اورژانس کشور تصریح کرد: سرگیجه، سردرد، سرفه، تهوع، عدم تعادل و کاهش سطح هوشیاری از علایم مسمومیت با مونواکسید کربن است که باید جدی گرفته شود. وی تاکید کرد: لازم است مردم عزیز نکات ایمنی را که عنوان شد در رابطه با استفاده از بخاری و آبگرمکن رعایت کنند تا به مشکلات ناشی از مسمومیت با گاز مرگبار co مواجه نشوند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت