میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگیری کلاهبردار با عنوان مامور اماکن

کد خبر: ۷۵۵۶۴۵
| |
2402 بازدید

رئیس پایگاه چهارم پلیس امنیت از دستگیری یک کلاهبردار که با عنوان مامور اماکن کلاهبرداری می‌کرد، خبر داد.

به گزارش ابتکار، سرهنگ رشیدی گفت: حسب اطلاع واصله مبنی بر اینکه فردی به برخی متصدیان صنوفی که در پی اخذ جواز هستند، مراجعه کرده است و خود را مامور نظارت بر اماکن معرفی و برای تسریع در انجام امور وجوهی را دریافت کرده تیم عملیاتی پایگاه وارد عمل دستگیری وی شد.

رییس پایگاه افزود: پس از هماهنگی‌های لازم قضایی متهم در یکی از واحدهای صنفی شرق تهران دستگیر شد که در حال کلاهبرداری بود.

وی تصریح کرد: تعدادی از مالباختگان در پایگاه حاضر شدند و مواجهه حضوری با متهم صورت گرفت. وی یادآور شد: متهم دستگیر شده هیچ ارتباطی با پلیس پایتخت نداشت و با توسل به وسایل متقلبانه و جلب اعتماد شهروندان به دروغ خود را مامور معرفی می‌‌کرد.

لازم است شهروندان به هنگام انجام سیر اقدامات اخذ جواز تشریفات قانونی را سپری کنند و به وعده‌های دروغین کلاهبرداران توجهی نکنند و با مشاهده این افراد موضوع را سریعا با شماره ۱۱۰ و ۱۹۷ و نیز شماره ۱۱۶ حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی را در جریان بگذارند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات