میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کشف 2محموله طلای قاچاق از2مسافر زن

کد خبر: ۷۵۴۲۳۶
| |
8061 بازدید

گمرک ایران از 2عملیات ماموران این سازمان در کشف طلای قاچاق خبر داد.

به گزارش مردم سالاری، ماموران گمرک بازرگان در 2عملیات مبارزه با قاچاق موفق به کشف سه کیلوگرم زیورآلات و طلای ساخته‌شده قاچاق از مسافران ورودی از ترکیه به کشور شدند. در عملیات نخست ماموران گمرک بازرگان موفق شدند مقدار یک کیلو و 460گرم طلای ساخته‌شده را از یک مسافر زن ورودی به کشور کشف و ضبط کنند.

این مسافر زن درحالی‌که این مقدار طلا را در بدنش مخفی کرده بود که قصد داشت به صورت قاچاق وارد کشور کند. در دومین عملیات ماموران گمرک در حین کنترل مسافران ورودی و بر اساس اطلاعات مسافران نسبت به بازرسی یک زن جوان به کمک تجهیزات کنترلی اقدام می‌کنند.

در کنترل‌های بیشتر از این زن جوان و در بازرسی کامل مشخص می‌شود این زن مقدار یک کیلو و 600گرم زیورآلات ساخته‌شده را در قسمت‏های مختلف بدنش چسبانده و قصد داشته با این ترفند به صورت قاچاقی این مقدار طلا را وارد کشور کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت