بودجهریزی عملیاتی مهمترین اولویت بودجه ۹۷ است
یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بودجهریزی عملیاتی را مهمترین اولویت بودجه ۹۷ عنوان کرد و گفت: در صورت تحقق این امر اتکای بودجه به نفت از بین خواهد رفت.
کد خبر: ۷۴۳۷۰۲
| | 4546 بازدید
علی کاظمی با حضور در غرفه ایسنا در بیستوسومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها اظهار داشت: ما در بودجه سال ۹۷ باید به سمت بودجهریزی عملیاتی حرکت کنیم و براساس عملیات یک دستگاه به آن اعتبار تخصیص دهیم نه اینکه به صورت چشمبسته و طبق روال بودجه بدهیم.
وی افزود: گاهی اوقات برخی نهادها با بودجه کم فعالیت بسیار بیشتری نسبت به دستگاههایی با بودجه زیاد دارند. اگر ما به سمت بودجهریزی عملیاتی برویم در این صورت با کسری بودجه کمتری مواجه خواهیم شد چراکه بودجه عملیاتی توجه و تمرکز بر کارایی دارد و اگر محقق شود روزی میرسد که اتکا به نفت هم نخواهیم داشت.
کاظمی در پایان با تاکید بر ضرورت تغییر نوع بودجهریزی در کشور گفت که عملیاتی بودن بودجه باعث حل بسیاری از مشکلات در حوزه اعتبارات خواهد شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


