میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هلاكت و اسارت داعشيان در قلب عراق

کد خبر: ۷۳۶۸۷۷
| |
19147 بازدید
|
۱

رزمندگان نُجَباء طى عملياتى در استان صلاح الدين توانستند علاوه بر به هلاکت رساندن شمارى از تروریست‌های تکفیری، طعم اسارت را نيز به داعشيان بچشانند.

به گزارش دفتر رسانه‌ای مقاومت اسلامی نُجَباء در ایران، رزمندگان مقاومت اسلامی  نُجَباء پس از اتمام عمليات موفقيت آميز "قادمون یا حویجة" طی کمینی در شمال استان صلاح الدين عراق توانستند ضرباتى را بر پيكره داعش متحمل سازند.


 
 
رزمندگان در اين عمليات كه در منطقه "جبال مكحول" انجام شد، بيش از ١٠ عنصر گروه تروریستى تکفیری داعش که در تونل‌های زیرزمینی کمین کرده بودند را به هلاکت رساندند.

همچنين مقر فرماندهى اين گروه مقاومت در استان صلاح الدين اعلام كرد یک تروريست داعشى كه قصد انتحار خود در ميان رزمندگان را داشت، با هوشيارى تمام به اسارت گرفته شد.

شایان ذکر است، تثبيت و تامين امنيت منطقه "جبال مكحول" پس از پايان عمليات آزادسازى و پاكسازى بيجى، به نُجَباء محول شده است.

 
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۱
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۷
شبیه حیوانات وحشی شدن
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات